בעיית פרעושים בחתול שחי בבית עם חצר

Titanium

New member
בעיית פרעושים בחתול שחי בבית עם חצר

שלום, אנחנו חיים בבית עם חצר בת"א, ומגדלים חתול מקסים בן 6 חודשים (תודות לאיריס פרידמן). אנחנו מרוצים מאוד אבל מוטרדים מנושא הפרעושים: אין לו המון פרעושים, אבל מדי פעם אני מגלה כמה על החלקים הלבנים בפרווה שלו. טיפלתי בו בפרונטליין - עזר לשבועיים. אחרי כחודש אדוונטג - שוב שבועיים של שקט, והפרעושים חוזרים. הוא מנקה את עצמו המון, גם יחסית לממוצע החתולי, ויכול להיות שהוא מנקה מעצמו את החומרים הפעילים מהר יחסית. במקביל הוא עונד קולר נגד פרעושים וגם זה לא עוזר למרות שניסיתי שני סוגים. שקלנו ריסוס הביית והחצר רבל הבנו שהחתול עלול ללקות בהרעלה עקב כך, במיוחד לאור הרגלי הנקיון הקפדניים שלו. שאלתי פשוטה: מה עושים?????????????????????????????????????

sadju

New member
אפשר

אולי להביא אותו למשפחה או חברים ל3 ימים לעשות ריסוס ואז להחזיר אותו....

Titanium

New member
תוספת - ויש לנו גם כלבה קווקזית

שאי אפשר לדעת אם יש לה פשפשים או לא כי היא ענקית ושעירה במיוחד, ורוב הזמן מעדיפה להיות בחצר. היא טופלה במקביל לחתול בכל פעם, TO BE ON THE SAFE SIDE

יצורה

New member
חייבים לרסס גם את החצר

מנסיון - זה עושה פלאים. יש הדברה ירוקה שהיא בטוחה לבע"ח, או שאפשר לסגור את החתול בבית לכמה שעות עד שיהיה בטוח להוציאו שוב. כמו כן, אם משלבים בין שני חומרים לטיפול נגד פרעושים (קולר + אמפולה), מומלץ בחום להתיעץ עם הוטרינר על מנת לוודא שלא גורמים להרעלה, יש חומרים שאסור לשלב ביניהם.

Titanium

New member
מדביר "ירוק" איתו דיברתי

הסביר לי ש: 1. גם בשיטה שלו, צריך להגלות את החתול ליום שלם מהביית. 2. החומר שלו לא מיועד/אפקטיבי לשימוש בחצר. ייאמר לזכותו של המדביר שהוא היה כנה איתי, אבל את הבעייה זה לא פותר. אגב, את החצר והביית צריך לרסס באותו זמן, לכן אין בעצם איפה לסגור את החתול. אם מישהו יודע מנסיון על מדביר שכן מרסס חצר בצורה בטוחה לחתול המחייבת מינימום זמן הגלייה (רצוי ללא צורך בהרחקה בכלל), אשמח לקבל פרטים. אפשר גם במסרים. תודה.

שלחלי מסר ואשלח לך היום או מחר טלפון של מדביר

שמדביר גם בחצר בחומרים ידידותיים ולא קורה כלום גם לחתולים. אבל חייבת לציין שיש צורך בלפחות 2 הדברות בחצר במרווח של חודשיים בערך זה מזה על מנת שזה יהיה 100% אפקטיבי. בכל אופן אני מרוצה מההדברות שהוא עשה לנו בחצר. ויש לנו גם כלבים וגם חתולים .

guyRG

New member
פשפשים ויונים

כדי להיפטר מפשפשים ( אלה "שלא קופצים" ), צריך להביא איש מקצוע שמסלק יונים מהחצר.

למעלה