בעיית פרג

plumsun

New member
בעיית פרג

אני עשיתי עוגת פרג מדהימה אבל הטעם קצת מר לדעתי. אני מבשלת פרג עם חמאה, סוכר וחלב. איך אפשר לשפר?
 

lzabari

New member
קודם כל

השאלה היא באיזה פרג השתמש?? מהסופר או טחון טרי?? אם זה מהסופר אז הוא ישן ולכן מר מאד.. תנסי לעשות סירופ סוכר ולשפוך על העוגה... ולהבא לקנות בחנות תבלינים פרג ולטחון על המקום ולשים במקפיא
 

plumsun

New member
לא ידעתי שיש הבדל

כמה זמן אפשר לשמור במקפיא?
 
לשפר?????????????

לא נראה לי שכדאי.......... כי הטעם מר ישאר.......... מה שכן כשמבשלים פרג, שמים אותו אחרון בסיר, נותנים לו בישול קצרצר, רק עד לתחילת רתיחה ומורידים. בישול יתר גורם למרירות של הפרג.... כמובן גם פרג לא טרי יהפוך למר. פרג כדאי לקנות בחנויות תבלינים, ולבקש לטחון במקום
 
למעלה