בעיית נמלים למישהו יש רעיון איך מוצאים מלא נמלים שנכנסו לתוך השק של האוכל?
L lichy1 New member 25/5/07 #1 בעיית נמלים למישהו יש רעיון איך מוצאים מלא נמלים שנכנסו לתוך השק של האוכל?
K KatyRose New member 25/5/07 #3 אופס יש המשך מה שאבא שלי עושה זה מפזר את זה על משטח פלסטיק בחוץ, זה עומד כמה זמן בחוץ וכל הנמלים יוצאות..
אופס יש המשך מה שאבא שלי עושה זה מפזר את זה על משטח פלסטיק בחוץ, זה עומד כמה זמן בחוץ וכל הנמלים יוצאות..
K KatyRose New member 25/5/07 #5 זהו בגלל זה שאלתי איזה אוכל.. אולי ככה אפשר יהיה להשתדל שכמה שפחות טריות תצא..
ש שזיף מתוק New member 25/5/07 #6 זורקים את השק הזה קונים שק חדש, מבקשים מיכל אחסון מהחברה, ומעבירים את האוכל לשם.
ר רעות של הכלבים New member 25/5/07 #7 ../images/Emo45.gif או שקונים פח אשפה בהום סנטר. זה מה שאני עשיתי. ולאחסן את האוכל בתוך הבית.
S SUMMER8 New member 25/5/07 #8 ניסיתי לחשוב על משהו ... וזה מה שיצא: אולי תוציאי את האוכל מהשק ותניחי אותו ע"ג נייר עיתון. אח"כ תדליקי את המאוורר שיעשה רוח לכיוון האוכל - ואולי ככה תעיפי את הנמלים ?! תודו שזה רעיון מקורי - אבל לא יודעת עד כמה הוא מעשי (ומקווה שלא אדע)
ניסיתי לחשוב על משהו ... וזה מה שיצא: אולי תוציאי את האוכל מהשק ותניחי אותו ע"ג נייר עיתון. אח"כ תדליקי את המאוורר שיעשה רוח לכיוון האוכל - ואולי ככה תעיפי את הנמלים ?! תודו שזה רעיון מקורי - אבל לא יודעת עד כמה הוא מעשי (ומקווה שלא אדע)
S SUMMER8 New member 25/5/07 #10 לא, אם יצמידו את האוכל לקיר, מקסימום הוא יעוף קצת לצדדים... ולאט לאט בודקים את האוכל ומנקים אותו. והפעם מכניסים אותו לקופסא אטומה !
לא, אם יצמידו את האוכל לקיר, מקסימום הוא יעוף קצת לצדדים... ולאט לאט בודקים את האוכל ומנקים אותו. והפעם מכניסים אותו לקופסא אטומה !