בעיית נמלים

shmantz

New member
בעיית נמלים ../images/Emo27.gif

שלום איך גורמים לנמלים לא להגיע אלי למטבח
כמובן שאני מחפשת פתרון שלא ירעיל את החתולים שלי שמסתובבים חופשי בבית... מה עושים

i n b a r 2 4

New member
שמים תבלין מיוחד- ציפורן

אמא שלי פעם שמה והנמלים הלכו.. למרות שגיליתי באותו זמן שאני אלרגית לזה... שווה לנסות.

shmantz

New member
../images/Emo51.gif - איך משתמשים? פשוט להניח

איפה שהנמלים מסתובבות?

mmmd

New member
לימון ירוק.

לא רעיון שלי. אימצתי מ"טיפאודטה". לחצות לימון ירוק לשניים ולמרוח על המשטח. לא תאמינו, זה באמת עובד. ניסינו את הטיפ בטיול שלנו למושב בצפון הקיץ. השיש במטבח שרץ נמלים. מרחתי והן לא העזו להתקרב. עדכני אותי אם עובד גם אצלך...

shmantz

New member
../images/Emo51.gif אבל אותי למדו שאסור למרוח

לימון על שיש בגלל שלימון מכיל רמה גבוהה של חומציות שהורסת את השיש. אולי על משטח אחר זה יותר מומלץ.

catslover

New member
אם את יודעת מאיפה הם באות

את פשוט יכולה לסתום את החורים מהם הן מגיעות.. זה הפיתרון הכי יעיל...

catslover

New member
כמה שזה נשמע טיפשי...

אבל פשוט תעקבי אחריהם... תפני לך זמן ותשימי לב לאן הם הולכות... בדרך כלל הם לוקחות אוכל וחוזרות ישר לקן שלהם... ככה שאני מניחה שאם באמת תעקבי אחריהם ביסודיות תצליחי... וזה הפיתרון הכי יעיל לאורך זמן...

אשתר1

New member
טיפים להרחקה ירוקה../images/Emo91.gif

בקובץ המצורף ,טיפים אקולוגיים להרחקה "ידידותית" (כמה שניתן) של כנימות בצמחים ,נמלים ,חשופיות ועוד.

קשכפית

New member
גם לנו במטבח יש מליון נמלים קטנות

כאלה שהשד יודע מאיפה צצות ובזמנו שעשינו ריסוס בבית נגד תיקנים ופרעושים שאלתי אם יש גם ריסוס נגד נמלים, ונאמר לי שזה יעזור רק זמנית, שהנכון זה למצוא את הקן ולסתום גם אני כמוך לא מצליחה למצוא את המקור הנחמק מעיניי האנושיות אז לא עזר הריסוס, כלומר עזר לתקופה קצרה הרי גם את וגם אני מנקות את השיש ככה שהחומרים נעלמים והנמלים חוזרות, מה שאני עושה אחת לשבוע אחרי שאני מנקה את השיש והכיריים אני מתיזה ריסוס, נגיד קיי 600 או משהוא דומה לזה וזה עוזר זמנית, החתולים לא מורעלים מזה שנים שאני עושה את זה, כי זה לא שאני מציפה את הבית בחומר, אני מתיזה קצת על השיש וקצת על הקיר ולא נראה לי שהחתולים נוגעים בזה בכלל מעולם לא הרעלתי חתול ועשיתי ריסוסים בחיים. העניין עם הרעלה מריסוס לפי מה שהבנתי קורה בעיקר כשנוצרת שלולית של חומר וחתול ממש נגע בה וליקק באופן שיגרתי ורגיל של התזה עדינה זה לא קורה. זה הנסיון שלי. בהצלחה.

למעלה