בעיית אונות בקשר חדש

מתלבטת29

New member
לי אין סממנים

כי אני מכירה אותו ממש מעט זמן אבל הוא טוען שזה תמיד עם בת זוג חדשה ואז מסתדר. מן קטע של לא להרגיש מספיק בנוח בהתחלה. גם עניין של לחץ נפשי. נשמע הגיוני?

E s t e b a n

New member
יתכן שכן, יתכן שלא.

יש הרבה יותר מסיבה "הגיונית" אחת. את יכולה לחפש אחורנית בחיפוש המתקדם של הפורום ולמצוא הסברים על סיבות אפשריות. מה שבן הזוג שלך ייתכן, אבל ייתכן גם שזו חסות לסיבות אחרות, או שזו הדרך בו -הוא- מפרש זאת לעצמו. בקיצור, צריכים עוד מידע כדי להבין יותר. שאלה לדוגמא: האם בסיטואציות -לא- מיניות, כן מתקבלת זקפה? (למשל, במהלך נשיקה לוהטת לא כמשחק מקדים).

מתלבטת29

New member
בעיית אונות בקשר חדש

מישהו שהכרתי לפני כחודש לא מצליח להעמיד במיטה. הוא טוען שאין בעיה פיזית אבל שהוא זקוק לזמן כדי להרגיש איתי בנוח למרות שהוא מאוד נמשך אלי. הוא מספק אותי בדרכים אחרות (אורלי) אבל אני לא מצליחה להביא אותו לגמור למרות שהוא נהנה מהנגיעות שלי וממין אורלי. אגב, אנחנו בני 35 ו- 36. בחיים לא קרה לי כזה דבר. אמרתי לו שאין בעיה וניתן לזה זמן אבל העניין מדאיג אותי . רעיונות מה אפשר לעשות?

בעייה זוגית ?

האם נשמע לי שאת מטילה ספק באמיתות דבריו של הבחור ? התשובה שהוא מספק לך בהחלט יכולה להיות נכונה - מה לעשות, לא כל הבחורים סטוציונרים.... תשאלי אותו אם באוננות הוא מקבל זקפה, ותחליטי עם עצמך עד כמה הדבר משמעותי עבורך. ואת יכולה גם להחליט עם עצמך כמה זמן את מסוגלת לתת לתקופת הניסיון של הקשר בינכם. ותפעלי בהתאם להחלטות שלך.

טוב שהעלת את הנושא כי לא פעם אני

מנחה בחורים שקשה להם בהתחלה לשתף את בת זוגם במה שהם מרגישים, שהיא לא תרגיש שהיא לא מושכת או שמשהו בה לא בסדר. רבים מהם אומרים לי שאם יאמרו זאת בנות תעזובנה אותם, וכמה סבלנות תהיה להן לחכות להם עד שיתרגלו וירגישו בטוחים עם הקשר. גברים רבים כמו נשים רבות לא ממש מרגישים נוח לקיים יחסי מין בחדירה לאישה שאינם מכירים, לגוף זר להם - למרות שהסצנה החברתית אומרת אחרת. אז אני הייתי מאמינה לו ומשתדלת לגרום לו להרגיש נוח ולא תחת ביקורת או שהוא מעורר חוסר אמון. בסך הכל בחור רגיש זו מתנה לו? מה את מפסידה אם בינתיים אתם עושים דברים אחרים שמענגים אותכם?

למעלה