בעייה בחלונות XP

Donatelo

New member
בעייה בחלונות XP

יש לי winxp pro וכאשר אני מנסה להתקין DirectX9 אני מקבל הודעה שהתוכנה לא תותקן כי לא עברה בדיקת תאימות windows logo ל XP. זאת תוכנה של מיקרוסופט אז שהיא לא תעבור? מה הבעייה במחשב שלי? תודה רבה

oferbar

New member
זו בעיית דרייבר

כפי הנראה ההתקנה מנסה לעדכן את הדרייבר לכרטיס מסך או לקול, והדרייבר לא תואם DirectX 9 אתה צריך לבדוק אם יש עדכון של הכרטיסים הנ"ל

שלומי

New member
האם התקנת את הסרוויס פאק?

אם לא, תתקין ותלך לעדכון מקוון במיקרוסופט. זאת בהנחה שיש לך מערכת הפעלה חוקית!

Donatelo

New member
התקנתי

מה לעשות כדי לפתור את הבעייה שתוכנות מורשות לא מצליחות להתקין בגלל windows logo?

oferbar

New member
תבדוק הרשאות

מתוך: Administrative Tools -> Local Security Policy Local Policies -> Security Options יש שם הגדרה עבור: Devices: Unsigned driver installation behavior תוודא שזה על: Warn but allow installation

Donatelo

New member
עדיין

זה על זה ועדיין לא עובד. ואני מנסה להתקין directx, לא דרייבר, וזה משהו שאמור להיות מוכר...

oferbar

New member
אז למה להתעקש על directx 9?

זו גרסה חדשה ולא הרבה דרייברים תומכים בה עדיין. אבל אם אתה מתעקש להיות שפן נסיונות אז שיהיה בהצלחה...

Donatelo

New member
אממ

גם את 8.2 אני לא מצליח להתקין מאותה סיבה. וכרטיס ג'יפורס לא תומך directx 9?

oferbar

New member
GeForce

יש הרבה גרסאות לכרטיס: 2,3,4,FX וגם אם זה GeForce 4 יש MX או Ti באתר של NVIDIA יש ציון שהמודלים החדשים: FX, QUADRO תומכים ב- Directx 9 אבל אני מניח שזה לא מה שיש לך, לכן אתה צריך להוריד את הגרסה המעודכנת ביותר לכרטיס שלך ולראות אם זה כן תומך. שיהיה בהצלחה

Donatelo

New member
מזה משנה

אם הכרטיס תומך או לא אם ה directx מפסיק את ההתקנה כבר בהתחלה בהודעה של windows logo testing failed?

למעלה