בעייה באיי סי קיו

Piccolo

New member
בעייה באיי סי קיו

לפני כשבועיים שאלתי ולא הצליחו לענות לי, אולי הפעם יצליחו. אני משתמש באיי סי קיו 2000B בוינדוס 2000. הבעיה היא כאשר אני מפעיל את האיי סי קיו, אני מקבל הודעת שיגאה של ווינדוס וזה פשוט יוצא. אז דבר ראשון ניסתי להשתמש בדאטה בייס קונברטור אבל אז קיבלתי הודעת שיגאה לגבי מספר מסויים והתוכנה פשוט נסגרה מעצמה בלי לתת לי אפשרות לבחור ולעשות כלום. ההודעת שגיאה מצורפת בתמונה שצירפתי להודעה זו. בכל מקרה, מכאן ניסתי המון דברים כמו - להתקין מחדש את 2000B למחוק, לאתחל, להתקין שוב, לאתחל ושוב לנסות להפעיל. להתקין על ה 2000B את 2003 (הגירסה הכי חדשה שיש באתר של האיי סי קיו). למחוק לגמרי את 2000B ולהתקין את 2003. להתקין איי סי קיו ישן יותר יותר כמו 2000A וגם את 99 וגם את 98 (כל פעם אחד מהם, לא ביחד כמובן). ניסתי גם להתקין לסיפרייה אחרת את האיי סי קיו.. את 2000B ואת 2003 ניסתי גם בשלב יותר מאוחר. בכל המקרים הללו האיי סי קיו פשוט סירב לעבוד. חשוב לציין שהאיי סי קיו עצמו כן עובד אם אני מוציא את הקבצים שנמצאים בתקיית ה 2000B (שזה כמובן ההיסטורי והרשימה שלי של האיי סי קיו). אבל אני דיי מעוניין להפעיל את הרשימה ואת ההיסטורי.. או לפחות רק את הרשימה.. העיקר שאני אצליח לתקשר עם אנשים שוב מהאיי סי קיו.

למעלה