בעיות קליטה קשות ל 103 ?

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
גם גבי גזית התייחס לבעיות הקליטה הבוקר

ובשידור שלו הוא ציין שמודעים לבעיה ומנסים לפתור אותה במהירות האפשרית. זה שירות :)
 

olli3

New member
מנהל
אייל, איזה שירות בדיוק?

לתחנה יש בעיות קליטה בגוש דן? לא. אז במה לטפל? עזוב את זה שאתה מגיש פינה בתחנה, אבל תכל'ס אתה באמת חושב שתחנה שקיבלה רשיון להפעלתה ותנאי הפעלתה אומרים זכיון לאיזור גוש דן בלבד, משדרת אל מחוץ לגבולות הזכיון שלה ושזה עוד שירות? שירות למי?
 

גלעד2211

New member
שירות oli!

מי שצריך ייעוץ בעניין בריאותי נעזר ברפי קרסו ומי שצריך ייעוץ פיננסי נעזר באלון גל וגם נתן זהבי עוזר לא מעט לאנשים ולהקהילה ובכלל. התכנים של הרדיו הם לא רק לתושבי גוש דן.
 

olli3

New member
מנהל
וזה בדיוק מה שאמרתי

התכנים מתאימים כפי שבערוצי הטלוויזיה המסחריים הם מתאימים לא רק לתושבי המרכז למשל. מה שמרגיז אותי שכל מי שיש לו כסף יכול להיות עבריין ולחרוג מאיזור הזכיון ללא אישור לכך מהגורמים הרלוונטיים זה לא תקין בעיני. רדיוס ולב המדינה קיבלו היתר לעוצמות שלהן, אין לי מושג למה אבל אם זה חוקי מה אפשר לעשות? השיטה האזורית היא שיטה שמתאימה למדינות גדולות ולא למדינה כזאת קטנה שגם ככה רוב תושביה נמצאים בטווח של 300 קילומטר ומעט יותר נמצאים באמת רחוק.
 

גלעד2211

New member
אז זה מה שרשמתי

שמה שמפריע לך שקוראים לך איזורי....לו לא היו קוראים לזה איזורי אז לא היה אכפת לך. זה עניין עקרוני.
 

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
אני חושב

שהיום גבולות הקליטה מטושטשות לחלוטין וכל תחנה מתפרסת לאן שהיא רוצה, אם זה בעזרת קליטה משופרת, הוספת תדר או קניית תחנה איזורית באיזור זיכיון נוסף, ככה שחלוקה מסודרת אין ואני לא מאמין שגם יכולה להיות. דעתי היא שהרעיון עצמו של איזור זיכיון הוא דבילי מיסודו. ואם כבר יש תחנה שראויה להיקלט בכל הארץ, הרי שזאת 103. טענתי כך עוד לפניי שהתחלתי להגיש בה.
 

edri103

New member
חברים יקרים

רדיו ללא פסקה נקלט גרוע באזור הזיכיון שלו! ת"א, ר"ג, גבעתיים, ק.אונו, פתח תקווה, כ.גהה, איילון, גלילות, נתב"ג וסביבתו וכו... אכן מדובר ב-102.9 המקולל. העוצמות מטורפות והם משדרים מרמאללה (מקום מעולה לשדר ממנו לאזור המרכז) אנו מודעים לעניין ופועלים במרץ להחזיר את אזור הזיכיון החוקי למצב תקין. אנו פועלים בעיקר מול משרד התקשורת בדרגים הגבוהים ביותר. לצערי העסק לא פשוט בעיקר כשמדובר בתחנה שלא משדרת מתוך ישראל. כולי תקווה שנחזור לקליטה מלאה בהקדם... קובי אדרי סמנכ"ל טכנולוגיות רדיו ללא הפסקה
 

dadi aloni

New member
תמשיכו לדאוג שהאזוריות ישדרו בשטח שלהן ..

מספיק עם הצביעות הזאת ,השיטה של "לשדר רק לשטח הזיכיון" פשטה את הרגל מזמן ולא מהסיבות שהוזכרו ,הסיבה היא שאנחנו חיים במזרח התיכון ואצל השכנים שלנו אין חוק ,הם משדרים באיזה תדרים שבא להם ובאיזה עוצמות שבא להם והאפשרות היחידה להאבק בזה היא שכל התחנות הישראליות ישדרו בעוצמות גבוהות ולא משנה אם יקלטו את 103 באילת,זאת מלחמה על הסקאלה! הסיכוי היחיד שלנו לשמור כאן על סקאלה נקיה זה לשדר חזק. ולכל הצדיקים שמאד רוצים להקפיד על החוק אזכיר כי -גלגלץ היא גם תחנה לא חוקית ,אין שום חוק במדינה ל 2 תחנות צבאיות ,התחנה פותחת משדרים בכל הארץ ובעוצמות שאיש אינו מפקח עליהן ומשתמשת בכח הצבא כדי לתפוס את אתרי השידור הכי טובים גלי צהל וגלגלץ מפרסמות פרסומות מסחריות מה שאסור להן לחלוטין מבחינת החוק! גם פתיחת 88 היתה מחטף שחוקיותו מוטלת בספק וגם מה שקורה עם תחנות 106 לא ממש תואם את החוק היבש,שישדרו כולם לכל הארץ ובעוצמות גבוהות! רק למען הסר כל ספק - אני שומע המון את גלי צהל ואוהב מאד את 88 אבל די עם הקשקושים של "חריגה משטח הזיכיון"
 

גלעד2211

New member
קובי דווקא בת"א ר"ג וגבעתיים קולטים נהדר

לא יודע לגבי שאר האיזורים אבל אני לא הצלחתי לקלוט כלום מ102.9 המפריע באיזור המרכז.
 

רקאמילי

New member
גלעד הכוונה לבעיות קליטה ברכב.

שאתה נוסע ברכב בגוש דן בלתי אפשרי להאזין ל 103,ברור שבבית במקלט רדיו רגיל אין בעיה.
 

גלעד2211

New member
אני גם התכוונתי לרכב/רדיו בפלאפון

הריי ברור שברדיו ביתי שעומד במקום אחד שקולט טוב יקלטו.
 
זה לא רק 102.9FM יש גם את 103.2

אין מה לומר עשו מתחנת רדיו ללא הפסקה סנוויץ על תדר 102.9FM משדרות שתי תחנות ערביות האחת היא אחלה אפ אם השנייה היא בית לחם 2000 קצת למעלה יותר בתדר 103.2FM משדרת תחנה ערבית RADIO REEF ואם תשאלו מי אשם בזה זה רשות השידור וקול ישראל למה אחלה לפני ששידרה על התדר הנ"ל שידרה בתדר 105.3 ואז באה רשת א ממתקני בעל חצור וחסמה את אחלה אפ אם לא נותרה להם בררה והם ירדו מהתדר הזה לתדר 102.9
 

lala280

New member
מה יגידו 102?מראשון לציון אי אפשר לשמוע אותם

יש תחנה עם משדר בעוצמה אדירה ב101.9 שבגללם אי אפשר להאזין ל102. כמובן תחנה ערבית כי אם זה היה רדיו מזרחי או חרדי כבר ממזמן הבעלים היו בכלא.
 
דעתי בנושא.

רדיו דיגיטלי כמה שיותר מהר יותר טוב... כל תחנה לא חוקית שמגיע מהרשות, פשוט להצמיד אליה משדר עוצמתי על גל שקט בכדי לנטרל אותה (למדינה יש את הכלים). אין מה לעשות אנחנו לא חיים בשוויץ וצריך להלחם בכל האמצעים. לא ייתכן שבמרכז הארץ 80 אחוז מתחנות הרדיו שנקלטות הן בערבית.
 
למעלה