בעיות קליטה באיזור נתניה...

בעיות קליטה באיזור נתניה...

בקושי קולטים אתכם ועולה עליכים תחנה ערבית... נראה לי שמישהו מהמחלקה טכנית אצלכם נרדם שם... לתשומת ליבכם...!

כן גם לי בזמן האחרון אין

קליטה ואני עוד מאזור המרכז בבקשה תסדרו את זה שיהיה קליטה טובה כמו לגלגל"צ ששומעים מצויין

freak net

New member
כנסו שניה....

לכולנו יש כמעט לווין או כבלים ובשניהם יש את האפשרות להאזין לרדיו 99 esc באיכות מצוינת תחברו למגבר ותאזינו בסבבה, זה מה שאני עושה.

vz48420

New member
בהוט אין את האופצייה הזאת

אין רדיו 99 בהוט רק ביס וחבל.... לא נורא אז שומעים דרך האתר... אם היה אפשר לקלוט את זה גם בחיפה והקריות אז היו המון מאזינים...

dj salmix

New member
והנה עוד טעות ... יש ויש!

הנה מ1 הכתות שבאתר "רוצים לשמוע את הרדיו גם דרך הכבלים? מעכשיו מנויי הוט יוכלו להאזין לרדיו 99Esc בערוץ 310 בהוט" תהנו!!!

Talm5

New member
חבל שאין קליטה בחיפה בכלל

חשבתם על לפתוח עוד תחנה בחיפה? סמכו עליי שהרבה יאזינו לכם.

Motek 6el yaldA

New member
חחחח..

יש מקום עם קליטה מצויינת מישהו !? גם באשדוד בקושי יש קליטה.. חבל באמת, 99 זה אחת התחנות החזקות, חבל שיש קליטה רק במרכז...

asher bosis

New member
חחחח...

תמיד שאני עובר בכביש החוף ליד גבעת אולגה פתאום אין קליטה והופ אני שומע את "סעיד הפיראטי" ואחרי 500 מטר אני שוב שומע את המוזיקה של התחנה

הקליטה השתפרה פלאים

מאתמול הקליטה השתפרה. שלא תגידו שלא מקשיבים לכם
אפשר להקשיב לרדיו בכל חלקי הארץ דרך יס וגם דרך הוט. בהוט אנחנו בערוץ 310 וביס בערוץ 735. כמובן שאפשר להאזין גם דרך האתר שלנו, שם גם כתוב את שם השיר והמבצע שמושמע באותו רגע, וגם אפשר לראות מה קורה באולפן.. כנסו לפה: http://www.99esc.co.il/99esc/liveradio.asp

ה ע ת י ד

New member
השעה: 14:15..

ומה שאני שומע עכשיו זה שירים בערבית!!! כן כן בערבית.. יש הסבר לעניין הזה.? או שהחמאס כבר התביית לכם על התדר? לטיפולכם צוות רדיו 99esc.

ה ע ת י ד

New member
אני מאזין דרך הכבלים...

אני לא חשוב שזה קשור לאיזור ברגע שמאזינים דרך הכבלים או הלווין. בכל אופן זה הסתדר אחרי רבע שעה.. כנראה תקלה מקומית של רשת הכבלים..

למעלה