בעיות בהתקנת ווינדוס

• פותח הנושא tow
  • פורסם בתאריך

tow

New member
בעיות בהתקנת ווינדוס

היי חבר´ה, התקנתי ווידוס 98 מהדורה שניה על פנטיום 2 400 שהיו עליו מלא וירוסים, ונאלצתי לפרמט. הצלחתי להתקין את הכל, חוץ מהצורב (HP ישן מאוד) שנמצא על Secondery IDE. במנהל ההתקנים יש על ה-IDE השני סימן קריאה. התקן האם של ה-IDE הוא 82371AB/EB PCI Bus Master IDE controller של אינטל. הלוח הוא של PCPartner עם צ´יפסט 440BX של אינטל. למישהו יש רעיון?

liat liati

New member
תנסה לעשות בדיקת חומרה חדשה

או להתקין אוטומטית את הצורב. לי אישית היתה בעיה כזו עם צורב חדש ומחשב חדש, והתברר פשוט שהצורב נדפק. בד"כ המחשב אמור לזהות לבד חומרה חדשה ולנסות לחפש עבורה תוכנה.

liat liati

New member
אופס סליחה ../images/Emo52.gif

התכוונתי לעשות התקנה ידנית ולא התקנה אוטומטית. להתקין את הצורב לבד באמצעות דיסק ההתקנה או להוריד מהאינטרנט את קובץ ההתקנה. וכל זה במקום שהמחשב יחפש לבד. לפעמים זה עוזר.

צורב צריך להיות מזוהה כמו CD רגיל

לא צריך להתקין צורב. מתקינים תוכנת צריבה. הצורב צריך להיות מזוהה לבד ככונן תקליטורים רגיל בווינדוס. אין לזה שום התקנה. צריך שתהיה האפשרות להכניס אליו תקליטור רגיל ולקרוא אותו ב- "מחשב שלי". ברגע שהוא מזוהה כך מתקינים תוכנת צריבה כלשהי. נרו, EASY CD CREATOR וכו´. התוכנה בדרך כלל מצורפת לצורב. יכול להיות שהתוכנה שצורפה ל- HP לא מסוגלת לעבוד כמו שצריך בווינדוס החדש. בכל אופן הבעיה שלו שונה. הצורב שלו לא מזוהה ככונן בכלל. לדעתי הוא פשוט דפוק. ישן. מת. שמתי לך תגובה נוספת שתעניין אותך בפורום חמרה ותוכנה

liat liati

New member
גם אני מקודם ציינתי

שאצלי אישית הבעיה הספיצפית התגלתה כצורב שנדפק. אז כנראה באמת שזו הבעיה.

למעלה