בעיות אצל כלבה זקנה

זיק רוט

New member
בעיות אצל כלבה זקנה

שלום לכם. כלבתי הזקנה היא בת קרוב 17. כלבה קטנה ומעורבת. סך הכל מצבה מעולה היא רצה ומקפצת זנב מכשכש וכל בדיקות הדם מעולות. ברור שחלה ירידה כלשהי עם השנים כגון: שמיעה פחות טובה, שינה מוגברת והרגלים לא חזקות כמו פעם אבל לא משהו מיוחד מעבר להזדקנות הדרגתית. לפני שבוע שמתי לב למשהו מאוד בעיתי. הכלבה התחילה לקמר את הגב. בהמשך השבוע היא צעקה מספר פעמים בודדות, ככל הנראה מכאב כלשהו לקחתי אותה לבית חוליפ בבית דגן ושם לא מצאו בעיה מסוימת והמליצו על מנוחה מוחלטת של כמה ימים כלומר, בלי עליות במדרגות לכלבה ולא להריץ אותה. בשבוע שעבר היא כבר לא צועקת ולכאורה הכל חזר למצב רגיל. עם זאת שמתי לב שהיא עדיין מקמרת לפעמים את הגב בעיקר בשעות הבוקר כשהיא קמה. מה דעתכם? האם מדובר בגב תפוס שמתחיל להשתחרר לו? אולי זה משהו אחר שיכול להתפתח ושצריך לבדוק ולטפל בו? אולי זה יעבור ואולי מדובר בדלקת כלשהי שניתן לטפל בה לפני שתתפתח לו? אני די מודאג האמת...כדי שהכלבה שלי תצעק מכאב כלשהו זה צריך להיות כאב מאוד מאוד חד.

קים 26

New member
הכלבה שלי בגיל 14

התחילה לסבול מכאבים בגב ובפרקים. ממש היה כואב לה והיא סבלה מזה. התייעצתי עם וטרינר והיא קיבלה משככי כאבים. אני יודעת שכאבים זה משהו שבא עם הגיל אבל בכל אופן במקומך הייתי מתייעצת עם וטרינר.

שלום ../images/Emo20.gif

אתה יכול להתייעץ גם בפורום רפואת בעלי חיים. האם היא קופצת למיטות ועולה על ספות?

למעלה