בעיות אזורים בצריבת DVD

י.לוי

New member
בעיות אזורים בצריבת DVD

דרושה עזרתכם. אני מנסה לצרוב ובמסך הפתיחה של תוכנת הצריבה DVD SHRINK 3.1 אני מקבל הודעה, שאני צריך לשנות את האזור ואני יכול לעשות זאת רק עוד 4 פעמים. כרגע ביטלתי ולא עשיתי כלום אבל מה זה הסיפור הזה ומה עושים? תודה יואב

YanivZX6R

New member
לכל כונן DVD

יש מספר פעמים עד שהוא ננעל על אזור מסויים ואז "אין" אפשרות לשנות אותו יותר. אתה צריך תוכנה כמו DVD Region-Free היא תפתור לך את הבעיה.

י.לוי

New member
תודה. בעזרתו האדיבה של קובי

הורדתי תוכנה שנקראת ANYDVD, שעושה את העבודה ומאפשרת את ביטול הבעיה הזו ללא צורך בעידכון התוכנה של ה-DVD . הבעיה היא שזו גירסת נסיון ל- 21 יום שלאחריה יש לשלם כ- 40 ירוקים. במידה ולא אשיג אחת כזו פרוצה נאלץ לקנות. יואב

aharon b

New member
נ.ב

אני ממליץ לעבוד בשיטה שונה ועם תוכנות אחרות - Rip תבצע עם DVDDecrypter, עריכה (mastering) תבצע עם DVDFab, וצריבה עם nero 6 למקסימום תאימות של התוצר לאחר מכן. התוצאות יהיו העתק מדויק של המקור 1 ל- 1, ללא שמוש בדחיסה. המדיות תהיינה קריאות ע"י כל כונן DVD (כבר בדקתי המון מכשירי DVD ביתיים LG, pioneer, yamaha, sony, toshiba, panasonic, philips zenith, ומכשירים פשוטים סיניים.... ולא היו נפלים).

miromiro

New member
אהרון-אם כבר העלת את הנושא-

אז אולי תוכל לפרט קצת יותר? הילדים שלי טוחנים את הדיסנים שלהם תרתי משמע. גם אני השתמשתי בדיוידי שרינק וצרבתי דרכה את הסרט המדובב , אבל היו לא מעט בעיות אז אם יש לך שיטה טובה יותר לחילוץ אינפורמציה ספציפית מהסרט וצריבתו. אודה לך מאד אם תרחיב . תודה

aharon b

New member
אשתדל כמיטב יכולתי ברוחב היריעה

והכל בתקווה שאיננו עוברים על המותר על פי חוקי תפוז וכאן המנהלים יחליטו אם גלשנו או לאו. בגדול יש הרבה מאד שיטות לבצע "שכפול" של דיסקים DVD וכמובן חובה לציין כי השכפול חוקי כל עוד מדובר בהעתק לדיסק אותו אתה יוצר מדיסק מקורי שלך ולצרכים עצמיים ולא חס וחלילה גניבה של דיסק שאיננו בבעלותך. אחת השיטות אותה אני תפסתי בזמנו כשיטה נוחה ועל פיה אני עובד היא עבודה בעזרת שלושת התוכנות הבאות: DVDecrypter - תוכנה חינמית המאפשרת ביצוע Rip לדיסק הקשיח לפי שיטות ISO או קבצים בודדים. את הביצוע בפועל יש לעשות כקבצים כדי לערוך אותם לאחר מכן. תוכנת עריכה נוחה ויעילה היא DVDFab אשר מקבלת את התוצאה של ה Rip כקלט, ומוציאה עבורה מחיצה חדשה כפלט על פי שיטת העריכה שנבחרה. אפשר לעשות העתקה 1 ל-1 זהה, אפשר לוותר על תפריטים או שפות או תרגומים מסוימים בשביל לאשפר הכנסת התוכן לדיסק בודד(באם יש צורך) ועוד. את הפלט של DVDFab יש לצרוב לדיסק (או שניים) המיועדים בעזרת תוכנה הנקראית nero 6 (מוכרת לכולם). התוכנה הזו הכי יציבה שיש ומבטיחה בסבירות הגבוהה ביותר גם מינימום סכוי לפישולים בצריבה וגם תאימות של התוצר שלה לכל הכוננים האחרים שבתורם יאלצו לקרוא את המדיה. נכון שאפשר לעבוד עם תוכנות משולבות all in one כמו DVDshrink ואף DVDFab עצמה בשביל לבצע גם Rip, גם Mastering וגם את שלב הצריבה והן אולי נותנות קיצורי דרך קטנים בכך שלא צריך לעבוד עם שלושה תוכנות נפרדות, אך ביחד עם זאת הן לא מאפשרות שליטה מלאה על התהליך ומורידות את היעילות המקצועית שבעבודה עם תוכנות יעודיות לכל אחד מהשלבים (לדוגמא עבודה עם nero כמנוע הצריבה). DVDDecrypter ניתנת להורדה חינמית מ http://www.dvddecrypter.com DVDfab נמצאת להורדה מ www.dvdfab.com התוכנה ברשיון - ניתן להוריד trial version - או לרכוש חוקית (40$) או למצוא פתרון יצירתי אחר
nero יש כמעט לכל אחד ואם לא אז יש לה אתר רשמי בו ניתן להוריד גרסת trial או לרכוש או שוב פעם למצוא פתרון יצירתי אחר... http://www.nero.com/en/index.html זה הכל על קצה המזלג, ואם יש עוד שאלות אפשר לללמוד לא מעט מ www.dvdrhelp.com או לדבר איתי אישית ב 4 עיניים/אזניים .

miromiro

New member
אהרון תודה. מקווה שגירסת הנסיון

מאפשרת התרשמות לפני שקונים אני בחמור החום לא נוגע (לבנתים)

dts

New member
אני במקומך MIRO הייתי דוגל בפשטות

אני יכול מצד אחד להפנות אותך לכלי עריכה ל DVD שיאפשרו לך שליטה על עוד מאות פרמטרים, כלים שונים ומשונים ל RIP ,ותוכנות שונות לצריבה. כל זה מבטיח לך ימים רבים של קריאת חומר מעייף ושורה תחתונה - אפס אחד גדול ל 99% מהמשתמשים. ANY DVD בצרוף CLONE DVD או DVDFAB PLATINUM יבצעו עבודה מעולה , ויתנו לך שליטה טובה על התוצר ואיכות בהנחה והדחיסה סבירה. אני לא יודע באיזה ציוד אתה צופה אבל בהנחה של ציוד סביר ולא יוקרתי במיוחד,דחיסה של 85% תעבוד טוב ויהיה קשה מאוד להבחין בה. מעבר לזה מומלץ לפצל את ה DVD או כמובן להשתמש במדיה DL אם יש. אגב טחינה של מדיות מקוריות שמותירה שריטות ניתנת לטיפול ע"י ציפוי לכה חדש של הDVD בעלות של כ 40 שקלים ליחידה, וזה כמובן השיחזור המושלם.

miromiro

New member
רני הצורב שלי הוא לא DL

ואני לא מתכוון להחליף כי הצריבות היחידות של הסרטים הן הדיסנים של הילדים בעיקר את הקובץ המדובב. DVD שרינק מאד פשוטה אבל התוצאות לא תמיד טובות.

dts

New member
אני לא אמרתי שDVD שרינק לא

פשוטה אבל הפשטות של התוכנות שתארתי והמימשק הנוח והתוצאות המצויינות נותנות ביחד פתרון מנצח. תשקול ציפוי מחדש של ה DVD ים השרוטים העלות כמעט זהה למדיה של DL - לא שיש לך אבל באסה לפצל

אני קניתי אותה

כמעט כל חודש יש עדכון ומנקה גם את כל ההגנות. אני מרוצה. יוסי

למעלה