בעיונת

flika

New member
בעיונת ../images/Emo59.gif

היי לכולם, אני דיי חדשה כאן ויש לי בעיה, אני לא ממש יודעת אם זה הפורום המתאים לשאול, אבל תענו לי בכל זאת בבקשה . אני נערה מלאה ולמרות זאת (או שלא למרות זאת) יש לי בטחון עצמי דיי גבוה ואני דיי פופולרית, אבל כשאני רוצה להכיר אנשים חדשים אני מפחדת שבגלל המשקל שלי הם לא ירצו לדבר איתי וירגישו לא בנוח עם זה, אז אני נמנעת מלהתחיל עם בנים. פשוט לא רוצה לשים אום במצב לא נעים, מה תגידו? (בת 17)

N i X

New member
את ילדה מאוד חמודה!

מה את מפחדת? כאילו, מה יש לך להפסיד? מקסימום יגידו לא... הפסד שלהם... אני הייתי יוצא איתך... אהה, אופס, כבר יצאתי איתך ;)

romantic boy

New member
../images/Emo45.gif

"nix" בזמן האחרון ההודעות שלך דומות למה שאני רוצה להגיד, מוזר לא?

flika

New member
תודה :)

אתה יצור מיוחד במינו! ואתה מכיר אותי, אבל רוב האנשים לא מכירים אותי באופי המקסים (והצנוע) שלי :) וזה ברור שמסתקלים על היופי קודם, אבל תודה חמוד :)

the new L

New member
תראי

יש בנים שמעדיפים בנות רזות יש בנים שמעדיפים בנות ממוצעות יש בנים שמעדיפים בנות מלאות ויש בנים (כמוני) שמאמינים שאפשר להתאהב בכל אחת שנראית סביר אז, אם יש לך ביטחון עצמי וכל זה, אל תתבישי ואל תדאגי, בסוף כולם מוצאים

romantic boy

New member
אממ..

מה אני הגיד? את לא צריכה להמנע מלהתחיל עם בנים! זה לא קשור איך את נראת... אני יודע שהרבה אומרים שהמראה זה העיקר, אבל בתחל´ס זה לא משנה לאף אחד!!

N i X

New member
חולק על דעתך, אבל במקרה שלה...

זה לא משנה, כי יש לה אופי מדהים, היא מהאנשים הנדירים שיכולים לחייך 24\7 ! ;) ויקי, לא לדאוג, life is full of surprices לכי תדעי מה יקרה מחר, ואולי תפגשי מישהו חמוד ;)

romantic boy

New member
תרשה לי לתקן: אופי מדהים ביותר!

"אופי מדהים ביותר" כן, בהחלט! זה מה שהייתי אומר..

ZBlaster

New member
יש לך ביטחון עצמי די גבוה

ככה שמה אכפת לך? לפחות תהני מלראות אותם מנסים להיחלץ ממצב מביך ותראי אותם נכנסים ללחץ... Z-Blaster

למעלה