Nanchonok ..
כשמישהו פותח בפורום שירשור שבו הוא מראה דאגה לגבי חתולה או חתול שלו, הנטייה הראשונה שלנו היא לחשוב שהוא מעוניין לעזור לבע"ח ושבעצם העצות שאנחנו נותנים לו (הרי שבשבילן הוא בא לפה מהתחלה) יכנסו לו לראש והוא יפנים אותן. העצה הכי חכמה שנתנו לך פה הייתה לקחת יוזמה, לקחת את החתולה לעיקור. כשפתחת את השירשור לא ציינת שאת לא מוצאת אותה ו-"אולי היא כבר המליטה", הרי שאם אין לך את החתולה בהשג יד לא אנחנו ולא את לא יכולים לעשות הרבה בעניין. אני לא תוקף, גם אף אחד לפני לא תקף, אנחנו פשוט אמרנו את מה שהיה צריך להאמר, ואני שואל את עצמי בשיא הכנות, איזה תשובה חשבת שתקבלי כשפתחת את השירשור? איזה פתרונות אחרים נראים בעייניך שאינם כוללים את התהליך הזה? אני יכול להגיד לך לקחת אותה אליך הביתה, לתת לה להמליט, לעקר אותה ולמצוא בית אוהב (ומעקר ומסרס) שיטפל בכל אחד מהגורים... השאלה היא מה היא הנכונות שלך מכל הבחינות לעזור לחתולה, הרי פתחת שירשור, הראת שזה מדאיג אותך, אז יש איזשהו שלב שממנו והלאה לא משנה מה נגיד זה לא ישנה את העובדה שזו ההחלטה שלך. לקחת אותה לעיקור עכשיו גם אם המשמעות היא הפלה, זה הדבר הכי חכם ויעיל ובריא שתוכלי לעשות גם בשבילך וגם בשבילה. ואם זה לא זה, ועדיין איכפת לך ממנה, קחי אותה אליך הביתה, תאמצי אותה, תדאגי לה ולגורים ותאמיני לי שאף אחד לא ימות, זאת פשוט יותר עבודה, יותר אחריות ויותר אנרגיות. אני לא פוסל אף אחת מהדרכים אבל בהנחה שבאמת חשוב לך הנושא, אחת מהן בטוח צריכה לצאת לפועל וכמה שיותר מהר.