בעיה

shlomii41

New member
בעיה

בגלל שלא ראיתי נושא שדומה לבעיה שלי פתחתי שרשור ועכשיו אני אהפוך אותו לשרשור השאלות שלי. אני לא יודע על מה לחצתי אבל הפכתי את המשחק של המייפל למסך קטן,כאילו הוא לא על כל המסך של המחשב הוא כזה על חצי ממנו וזה כזה נראה כאילו זה תוכנה ואי אפר ללחצוץ על הכפתור שמגדילים,מה לעשות?

Guid

New member
זה פשוט

תלחץ על המקשים במקלדת Alt+Enter וזה ייסתדר.

אמממםם זה די מה שזה....

מצב חלון.... אתה יכול לשים מוזיקה בנוחות ליהיות בחלונות אחרים.... (ליהיות ב-9:16 בלי עיוות) פשוט תלך במייפל ל- MENU SYSTEM OPTIONS ןאז תסמן את FULL WINDOW ד"א כשאתה נכנס למייפל זה אוטומטי בחלון מלא אבל אם אתה עושה בטעות חלון אז עכשיו אתה יודע איך להחזיר.....

shlomii41

New member
הסתדרתי אבל תודה

ויש לי עוד שאלה. הבלייזז וויזארד שלי כבר רמה 38! ויש לי 12.5 מיל,זה טוב? ואיזה משימות שאני יכול להשיג בהם את הבגדים לרמות 50 אני יכול למצוא?

תראה מה נעשה....

אתה שואל פה הרבה שאלות ואני היחיד שעונה לך בכל מקרה..... אני בברה i8hackers חפש אותי.....

ווינגז

New member
זה ממש לא נכון שאתה היחיד שעונה,

גם אם לשאלות האחרונות אתה ענית. כמובן שאין מניעה שתדברו ביניכם באופן פרטי, אבל "להאשים" את כל הפורום זה ממש לא לעניין.

הוא מגיב כמעט לכל הודעה שלי.....

אני לא משאשים את הפורום ..... אלא חושב שאם הוא מגיב לי (כמו פה...)למה שזה לא יהיה בתוך המשחק?

yonVata

New member
הוא שרשר אליך...

מה שאומר שזה קשור למה שאמרת... אין שום מניעה של אףאחד אחר להגיב... זה מהותו הבסיסית של פורום... והסיבה שזה פה ולא במשחק זה למקרה שעוד אנשים לא יודעו/התביישו לשאול/Whatever

shlomii41

New member
אין לי בעיה!

אין לי בעיה שכולכם תגיבו לי,ממש לא. יש לי עוד בעיה,שאלתי גנב של סיגנוס בספינה לויקטוריה אם החיית רכיבה עולה כסף והוא אמר ש10 מיל וכאילו לי יש רק 13.7 מיל שזה כלום!!!! אז אני צריך את עזרכתם! איזה משימות סקרולים יש? שמביאות מגילות טובות? עשיתי כבר את המשימה לרמה 36 שמביאה לי מגילה לכפפות וגם את המשימה של ג'יין לרמה 25. כמובן אם מישהו פה רוצה לעזור לי בעניין כסף אני מאוד אשמח. אבל גם אם לא אני אכבד,אז איזה משימות טובות יש?

shlomii41

New member
וגם

השם משתמש שלי זה blazegirl 90 תוכל למצוא אותי,אם מישהו מעונין לתרום לי קצת או להגיד לי איזה משימות טובות לסקרולים יש,אני אשמח. אני לא יודע איך למצוא אותך סימסון

i8hackers

זה לא סתם משהוא שאני רושם זה שם השחקן שלי........ ד"א משימה טובה אבל ארוכה זה להרוג דברים מאאוס טאואר....... אני לא זוכר את השם של ה- NPC ו HIDEEN STREET לא נפתח לי ..... היא נמצאת ממש כשנכנסים ללודי מהרכבת (משימה ראשונה ברמה 40 ומקבלים דברים טובים במשימה לרמה 35 ו- 40) יש לרמה 40 במאסטריה מELPAM שנמצא בראש מגדל איפפל שבצד ימין של העיר המשימה השנייה שלו אם אני לא טועה.... (הראשונה מביאה שיקויים....) עוד משהוא לעשות בישביל כסף זה בוסים אזוריים כמו DYLE או STUMPY או GENO בד"כ נותנים לך משימות להרוג אותם כשהרמה מתאימה יש גם בטאג ליינס כמה מקמות שממליצים איך לעשות כסף....

yonVata

New member
תפוזבל

אני כבר 45 דק' יושב וכותב לך הודעה על משימות שאתה יכול לעשות, ובדיוק לפני כמה דק' לפני שאני מסיים כל ההודעה נמחקה!... אני מקווה שיהיה לי זמן לעשות אתזה שוב לפני שיתחיל לחץ בעבודה... בכל מקרה מה שאני אגיד לך עכשיו זה ככה: 1. אני אישית במקומך הייתי חוסך את הכסף לחיית רכיבה (שזה מותרת) לטובת קסדת זאקום. 2. לא יודע מה עם אנשים אחרים, אני אישית עבדתי קשה בשביל הכסף שלי, ולא אוהב להרגיש כמו בנקומט.... בדיוק כמו שאני קניתי את החיית רכיבה שלי רק ברמה 97 (ולא 70) כי אז היה לי את הכסף לעשות אתזה...

רגע, לגבי החיית רכיבה...

איך 10 מיל
ניר קנה את שלו ב-20 מיל... מדובר פה על חיות רכיבה שונות

shlomii41

New member
חיית הרכיבה

של לוחמי הסיגנוס,זאת הציפור הזאת קוראים לה mimama אני חושב. סימסון אולי נוכל להיפגש במשחק ואתה תיקח אותי למשימות האלה? כי אני לא מכיר אותם. ואמרתי לך שאת המשימה במגדל האיפול עשיתי,היא לרמה 36 ומקבלים ממנה מגילה ששווה 6-8 מיל ומכרתי אותה ב-6.5 מיל אז עד מתי הפאץ'? והאם נוכל להיפגש כי מחר אני נוסע לאילת עד יום ראשון אז אני מניח שאני לא אשחק מייפל סטורי עד אז

לא... אתה עשיתה את המשימה של מגדל ביג בן

לרמה 36 בצד שמאל של העיר בצאד ימין יש מגדל איפפל שאי אפשר להכנס אליו אבל אפשר לטפס עליו ולדבר עם איש משונה שקוראים לו ELPAM

למעלה