בעיה קשה, בבקשה תעזרו

בעיה קשה, בבקשה תעזרו

טוב, אז זה הסיפור.... לפני שבוע וחצי גנבו לי את הפלאפון, ואיכשהו הצלחתי למצוא את הגנב וגרמתי לו להחזיר לי את הפלאפון ואת הכסף שהוא גנב לי. עכשיו, הבעיה היא שהגנב שינה לי את הקוד אבטחה מ-12345 למשהו אחר. הוא נתן לי את הקוד שהוא טוען שאליו הוא שינה את הקוד, אבל זה לא פועל והמכשיר נשאר נעול.... יש דרך לסדר את הענין בלי לצרוב את המכשיר (באורנג´ אמרו לי שיעלה לי 200 שקל לצרוב אותו.... וזה הרבה כסף)? העזרה תתקבל בברכה. אפשר לשלוח גם תגובות לאימייל: [email protected] או לדבר איתי באייסיקיו: 81644502 תודה מראש, מתן

ranzz

New member
לצרוב? אורנג´ אמרו לך לצרוב?!

איזה מכשיר זה?! אתה כולה הולך לנקודה של אורנג´ והם פותחים את הנעילת אבטחה..

באבא2000

New member
אין מצב שביקשו ממך 200 שקל

איזה דגם של מכשיר, כמה זמן הוא אצלך, ולאיזו נקודה ניגשת?

ranzz

New member
איזה סניף איזה חחח

סתם ניגש לאיזה מישהו עם חולצה כתומה והאמין לכל מה שהוא אמר לו...

נוקיה 3210

ניגשתי למרכז אורנג´ בגלילות, ואמרו לי בין 99 ל299 שקל. שאלתי כמה בדיוק, אז הם אמרו שאין ביטוח ולכן זה 199 שח... התקשרתי עכשיו למוקד והם אמרו לי את אותו דבר.... מה אני עושה?

199?? אין בכלל מחיר כזה למכשיר

בלי אחריות... זה הולך לפי התמחור הבא: 99-150-220-300 . אם תבקש שרק יצרבו לך את המכשיר,העסק לא יעלה לך יותר מ99 ש"ח!

ranzz

New member
מ´זה לצרוב מכשיר באורנג´

אפשר לדעת על מה אתם מדברים?

ranzz

New member
יש לי הרגשה שלא הסברת נכון את הבעיה

מה קרה לך, לך למרכז ותגיד ששכחת את הקוד שלך!!

באבא2000

New member
רןזז

בעיקרון, על כל הכנסת מכשיר למעבדה בלי אחריות משלמים מינימום 99 ש"ח. אבל כמו שאמרתי, במקרה כזה יש מקום לשיקול דעת מצד הנציג. על כל פנים, אם הוא שכח וצריך להכניס למעבדה - לוקחים על זה

ranzz

New member
באמת?

גם בסלקום זה לא ככה? לא יודע כבר הסברתי את העמדה שלי בנוגע לאחריות וביטוח... והנה שוב זה מתאמת כי במחיר המינימלי של הבעיה שלו הוא יכל לשלם על 3 חודשים של אחריות וביטוח...

באבא2000

New member
אני די חדש, ואשמח לשמוע את דעתך

על אחריות. האמת, אני מאוד אשמח לשמוע עוד דעות של אנשים של אחריות של חברות סלולריות. כל דבר שעולה לכם לראש. אולי יש לכם דרך אחרת לנהל את נושא האחריות. תתייחסו להכל, גם לטוטאל לוסט וגניבות וכאלה.

באבא2000

New member
כמה זמן המכשיר אצלך?

אין לך עליו יותר אחריות יצרן? תראה, בטלפון הם מחוייבים להגיד שהמחיר הוא בין 99 ל-299, שזהו מחיר תיקון מכשיר ללא אחריות במעבדות של אורנג´. בעיקרון, אני יודע שלוקחים על זה 99, ואם תגיע לנקודה ותבקש לדבר עם המנהל, ותספר לו בצורה פשוטה ועניינית על המקרה - ייתכן והוא יסכים לצרוב/לאפס לך ללא תשלום. אגב, זה קו ביג טוק?

Schturman

New member
האם זה בעיה בשבילך למצוא ...

חבר אם כבל ותוכנה לוגומנג´ר ???

Schturman

New member
אז אולי כאן יש מישהו מעיר שלך ויש

לו כבל... תשאל ותבקש יפה ואולי יעזרו לך אם יש למישהו...

למעלה