בעיה קטנה

בעיה קטנה

אני קוראת את ההודעות שלכם והן כל כך כואבות שלא נעים לי כל כך לרשום אבל בכל זאת... יש לי חבר 4 חודשים, במשך כל התקופה הוא למד והיה במבחנים, כך שלא יצא לנו להיות בחופשה יחד. וכל הזמן הזה הוא התלבט אם להמשיך בלימודיו או לטוס לחו"ל לטיול של חודשיים-שלושה אני פוטרתי ואמרתי לו שאני אסע איתו, ככל שהזמן חלף הוא אמר התלבט יותר ולא ידע מה יעשה... אני כבר התחלתי להשתגע, 3 חודשים לא עבדתי, הסתגרתי כי כולם סביבי היו עסוקים והתחלתי לחפש עבודה. מצאתי עבודה (משרה חלקית) ושבוע הבא אני מתחילה לעבוד ופתאום הוא מחליט שהוא טס לחו"ל. אני רוצה לציין שבכל הזמן הזה הוא ביקש שאם הוא יסע לחו"ל שאני אצטרף אליו וכל הזמן שאל אותי, לא כל כך רציתי לתת לו תשובה, כי לא רציתי שהטיול שהוא כל כך רצה יהיה תלוי ברצון שלי. אם אני אבריז לעבודה הזו אני ארגיש רע עם עצמי...ומצד שני אם הוא יסע בלעדיי אני אחוש קינאה ואתגעגע, מה עליי לעשות?

החלטה

לפעמים בחיים צריך להחליט החלטה. עליך לבדוק היטב מה יותר חשוב לך כרגע, ההשקעה בעבודה או הנסיעה לחו"ל עם החבר. לדעתי, עם החבר תוכלי להיות בנפרד מנסיעתו לחו"ל (אלא אם יסע להרבה זמן) ולכן כדאי שתשקיעי בעבודה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אורית יקרה...

הדילמות שבבחירות שאנחנו עושים מעסיקות, מטרידות אותנו כל הזמן. בחירה בין קריירה למשפחה, בין חבר לעבודה, בין בילוי נחשק לחובה שיש למלא... נראה שאת נמצאת בצומת הזאת של התלבטות, צורך להחליט, לבחור בין פרנסה לבין טיול עם אדם אהוב, מתקשה להחליט, זה מאד מובן, כל בחירה היא אולי ויתור על משהו אחר. יקרה, אנחנו מבינים את הדילמה שלך, את הקושי להחליט במה לבחור, לצערנו איננו יכולים ליעץ לך, מכיוון שכאן נוהגים בעיקר לתמוך, להקשיב, לא לתת עצות, אבל אולי גם בגלל שאלו הם חייך ועצה שמתאימה לאחד לא תמיד מתאימה לאחר, לכן, נראה לנו שהעצה הטוובה ביותר שאולי נוכל לתת לך היא אולי לדבר על כך עם החבר, להתלבט יחד אתו, לקבל החלטה ששניכם תהיו שלמים אתה. מה שלא תחליטי אנחנו מאחלים, מאמינים שתהיה החלטה טובה, תחזרי לספר, אנחנו כאן נמשיך להקשיב. שנה טובה.

למעלה