בעיה קטנה....

בעיה קטנה....

מה עושים עם טרולית שמבינה עניין שבאה אליך בחדרי צאט או במסרים ומודיעה לך שעלתה עליך ויודעת שאתה גבר אלים ואין לך ילדים (אלה שבאים איתי למפגשים זה השכרה לפי שעה) כבר כמה ימים שהיעא מסתובבת ומנסה כל מיני שטויות והיום קלטתי אותה מה דעתכם איך להתייחס לעניין

היא פשוט............./images/Emo8.gif

מבינה עניין למה טרולית
טלה.............לא מתיחסים וממשיכים הלאה

spidi2

New member
איך להתייחס לעניין../images/Emo35.gif

תחייך הרבה ותקטר מעט.... ותגיד... לגבי ההשכרה... למה להתאמץ נשמהההה.... אני בכיף מוכנה לתת לך את הנסיכים לשעה/שעתיים... לי יחסוך בהוצאות השמרטפית, ולך בהוצאת ההשכרה... יאללה... שים

חמה אש2

New member
היא צריכה להתבייש לה וגם כל מי

שכל הזמן כותב לי מסרים מגעילים שיתבייש לו בעצמו.

spidi2

New member
../images/Emo35.gifSooooooooo

תאמין לי ש..... גם אני מבינה עניין... אבל ... ותיק "רשת" כמוך... יודע בוודאי שטרולים סופם להיכחד, לא
וחוצ'מזה... כשתפסיק לשכור את הילדון המקסים הזה שלך... תגיד לי מאיזה חברה השכרת אותו... למרות שיש לי שני נסיכים משלי... מוכנה לשכור גם אותו....
ויאללה... חייך הרבה קטר מעט... לא כך אתה אומר

g i l l i

New member
טרולים והטיפול בהם

לגבי המסרים יש פעולה פשוטה שנקראת חסימת משתמש ראו בתמונה שצירפתי הרי מטרת הטרול היא להצית אש ולגרום למהומות הכי טוב זה להתעלם זה עושה להם את מה שעושה הצלב והשום לערפדים
מקווה שעזרתי ולו במעט

michaly44

New member
אולי הפורום הפך ערוץ נוסף לתקשורת?

זה הפך לטרנד הטרול? או שאקסים של אנשי הפורום עוקבים? מי מה מו? ולמה? לא מבינה את האקסים? אולי זה מעין ערוץ תקשורת נוסף? אולי ככה הם רוצים לומר דברים שאקס אחד לשני לא יכול לומר אחרת? ולמה בעצם לא לתת לצורת תקשור זו , במה זו, לפתוח ערוץ נוסף?

טלה הפתרון מאוד פשוט....../images/Emo151.gif

תהפוך גם אתה לטרול ותפציץ אותה במסרים והודעות ואז תהיו פיטים... נו, באמת טלה פשוט תתעלם. בנוגע להשכרה.... אשמח גם לתת לך שני ילדים, במיוחד עכשיו לאור השביתא...

למעלה