בעיה קטנה

pilot23

New member
בעיה קטנה

שלום, לצערי הלך לי המחשב שעליו היה מותקן האייטונז. לא כואב לי כל כל השירים והאפלקציות, ממש לא נורא.. איך עכשיו אני פועלת מכאן? האם אני מתקינה אייטונז מההתחלה רגיל ונשארת עם המייל והסיסמא שהשתמשתי באייטונז הקודם? ולגבי הטענה של המכשיר- האם אני יכולה לחבר את האייפוד 4 שלי למחשב שאין בו אייטונז וזה עדיין יטעין את המכשיר? כמו כן, האם המחשב שאין בו אייטונז יזהה את האייפוד כהתקן חיצוני ויאפשר לי למשוך את כל התמונות והסרטונים שיש לי על המכשיר ? תודה.

Bootrom Bob

New member
התשובות לכל השאלות שלך - כן

את רק צריכה לדאוג לאשר את המחשב החדש באייטיונס דרך התפריט (אפשר לאשר עד 5 מחשבים לחשבון).

יש לי את אותה הבעיה אבל לא הבנתי את התשובה..

אני חושבת שיש לי את אותה הבעיה, כלומר- רכשתי מחשב חדש ועכשיו אני רוצה לחבר את האייפוד שלי אליו עם כל המוסיקה והאינפורמציה שעליו. הורדתי אייטיונס חדש אבל אני לא מצליחה לחבר בין השנים.. אני חושבת שהתשובה שנתת פה מתאימה גם לי אבל לא הבנתי מה אני צריכה לעשות עם מה שכתבת?.. מקווה שתוכל לעזור גם לי... תודה:)

Bootrom Bob

New member
זו אולי אותה תשובה אבל לא אותה שאלה...

בשאלה המקורית נאמר " לא כואב לי כל כל השירים והאפלקציות". את אומרת שהם חשובים לך. במקרה שלך את צריכה להעביר את ספריית אייטיונס מהמחשב הישן לחדש. הנה ההסבר הרשמי באתר של אפל.

למעלה