בעיה עם סינכרון הדואר בפאלם 5.

gilgolan

New member
בעיה עם סינכרון הדואר בפאלם 5.

שלום לכם, יש לי פאלם 5 והוא היה מותקן על Windows 98. המחשב נהרס , קניתי חדש והתקנתי את הפאלם מחדש על על מערכת הפעלה חדשה (Windows XP Pro.) הורדתי את התוכנה של הסיכרון מהאתר של פאלם ולא היתה של התוכנה של הדואר. אז התקנתי אותה מהדיסק שהיה לי ומעל לזה התקנתי את התוכנה החדשה של הDESKTOP. עכשיו יש לי בעיה עם הפאלם, קודם כל האימייל לא מסתנכרן לי. מתי שהוא כן מסתנכרן, בפעם הבאה הוא נמחק. אני משתמש בOutlook Express 6 והגרסא הזאת בכלל לא מופיעה בתפריט של הMail Setup במחשב - בגלל שהתוכנה ההיא ממש ממש ישנה. אז אני צריך תוכנה חדשה ואם אפשר שתנחו אותי איך לפתור את הבעיה. תודה , גיל

Ariyeh1

New member
סינכרון הדואר

ל-OUTLOKK EXPRESS 6 אינה הבעיה גם אם גירסה זו אינה מופיעה בהגדרות התוכנה מה שמופיע אגב זה רק שם התוכנה (OUTLOOK EXPRESS) ולא הגירסה שלה. בדוק את הגדרות הסינכרון של הדואר וודא שאחרי שסימנת SYNCRONIZE THE FILES אתה מסמן גם את SET AS DEFAULT בכדי שזו תהייה ברירת המחדל של הסניכרון.

gilgolan

New member
הכל מוגדר כפי שאמרת

אבל בהגדרה של הmail conduit אני מקבל הודעה שאני צריך לעשות משהו עם MAPI. נראה לי שזאת הבעיה.. יש לכם מושג מה אני אמור לעשות ? אומרים לי ללכת שם להגדרות ולבחור שם משהו שלא קיים..

Ariyeh1

New member
יש לך איזו בעיה עם

OUTLOOK EXPRESS. עד כמה שידוע לי גירסה 6 מוגדרת כבר כ-SIMPAL MAPI CLIENT. אצלך משום מה הוא לא מוגדר כך וזוהיא ההודעה שאתה מקבל. לצורך בגדרתו כך נסה את תוכנת העזרה של OUTLOOK EXPRESS ושדרג אותו מאתר מיקרוסופט במידת הצורך או שתפנה לתמיכת מייקרוסופט לקבלת עזרה.

למעלה