בעיה עם מתכון
קודם הכנסתי הודעה עם המתכון המצורף ואז החלטתי גם לנסות לעשות (לקראת אירוח שאני רוצה לעשות) עשיתי חצי כמות מה שאמור להיות "הבצק" לא מסכים להתאחד לבצק אלא נשאר עיסה במרקם של עוגה בחושה לפני אפיה (קצת יותר סמיך) מישהו יכול להסתכל פה על הכמויות של הבצק ולומר לי אם זה נראה הגיוני... המתכון לקוח מ"גורמה" טארט גבינה עם קונפי פירות כתומים ל-10 מנות לבצק פריך 240 גר´ חמאה 200 גר´ סוכר 400 גר´ קמח 1 חלמון 200 מ"ל מים למילוי 220 גר´ גבינה לבנה 220 גר´ שמנת מתוקה 50 גר´ סוכר מעט ברנדי מעט קליפת לימון מגוררת 1/2 מקל וניל לקונפי פירות כתומים 20 מישמשים מיובשים קצוצים 150 גר´ פפאיה מיובשת קצוצה פרוסות מ20 תפוזונים סיניים (קומקווט) 1 כןס סוכר 1/2 כוס מים מקל וניל לבצק מעבדים במיקסר את החמאה עם הסוכר עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים תוך כדי הקצפה את החלמון והמים. מוסיפים את הקמח, ומעבדים מעט עד שהחומרים מתאחדים לבצק. מכניסים למקפיא לזמן קצר, מוציאים ומרדדים את הבצק לעובי של כ-2 מ"מ. חותכים לגודל הדרוש ומניחים בתבניות טארט אישיות (בקוטר 8 ס"מ). אופים ב-160 במשך כ-10 דקות עד להזהבה. מכינים את המילוי מקציפים את השמנת עם הסוכר. מוסיפים את הגבינה ושאר החומרים, עד לאיחוד התערובת. מזליפים אל תחתית הטארט האפויה ושומרים בקירור. מכינים את קונפי הפירות מרתיחים את הסוכר והמים, מוסיפים את שאר החומרים, וממשיכים לבשל עד להתרככות הפירות. מקררים להגשה יוצקים מעט קונפי פירות על כל טארטלט.
קודם הכנסתי הודעה עם המתכון המצורף ואז החלטתי גם לנסות לעשות (לקראת אירוח שאני רוצה לעשות) עשיתי חצי כמות מה שאמור להיות "הבצק" לא מסכים להתאחד לבצק אלא נשאר עיסה במרקם של עוגה בחושה לפני אפיה (קצת יותר סמיך) מישהו יכול להסתכל פה על הכמויות של הבצק ולומר לי אם זה נראה הגיוני... המתכון לקוח מ"גורמה" טארט גבינה עם קונפי פירות כתומים ל-10 מנות לבצק פריך 240 גר´ חמאה 200 גר´ סוכר 400 גר´ קמח 1 חלמון 200 מ"ל מים למילוי 220 גר´ גבינה לבנה 220 גר´ שמנת מתוקה 50 גר´ סוכר מעט ברנדי מעט קליפת לימון מגוררת 1/2 מקל וניל לקונפי פירות כתומים 20 מישמשים מיובשים קצוצים 150 גר´ פפאיה מיובשת קצוצה פרוסות מ20 תפוזונים סיניים (קומקווט) 1 כןס סוכר 1/2 כוס מים מקל וניל לבצק מעבדים במיקסר את החמאה עם הסוכר עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים תוך כדי הקצפה את החלמון והמים. מוסיפים את הקמח, ומעבדים מעט עד שהחומרים מתאחדים לבצק. מכניסים למקפיא לזמן קצר, מוציאים ומרדדים את הבצק לעובי של כ-2 מ"מ. חותכים לגודל הדרוש ומניחים בתבניות טארט אישיות (בקוטר 8 ס"מ). אופים ב-160 במשך כ-10 דקות עד להזהבה. מכינים את המילוי מקציפים את השמנת עם הסוכר. מוסיפים את הגבינה ושאר החומרים, עד לאיחוד התערובת. מזליפים אל תחתית הטארט האפויה ושומרים בקירור. מכינים את קונפי הפירות מרתיחים את הסוכר והמים, מוסיפים את שאר החומרים, וממשיכים לבשל עד להתרככות הפירות. מקררים להגשה יוצקים מעט קונפי פירות על כל טארטלט.