בעיה עם הבעל

שימילי

New member
בעיה עם הבעל

אני שבוע 31+5 ובעלי מזה מסכן ממני ז"א הפתיל שלי מזה קצר שקשה לתאר הוא מגיע מאוחר אני מתעצבנת הוא עושה משהו קטן לא במקום שוב עצבים בקיצור הרגשה כאילו אני לא מסוגלת לסבול אותו אפילו לנשק אותו לפעמים לא בא לי ממש דיכאון יש פה משהי במצבי או שזו רק אני יש לכן פתרון לבעיה או שצריך לחכות עוד חודשיים

pandy

New member
../images/Emo24.gif

קורה שהפתיל מתקצר ולאו דוקא בהריון, נכון שבזמן ההריון ההורמונים עולים לראש ואז כל התגובות והרגשות הופכות להיות קיצוניות יותר. ניסית לדבר איתו, להגיד לו איך את מרגישה ? לדעתי שניכם מסכנים מזה, לא רק הוא... לדעתי הדרך לפתרון היא בדיבור, אפ אפשר באוירה מרגיעה ורומנטית, נרות, מבער עם ריח טוב ומרגיע בהצלחה

האמת אני ממש מנסה לא להיות עצבנית

לא מסוגלת להתעצבן עליו..הוא עושה לי כזה פרצוף עצוב כשאני עצבנית שאני ישר רצה לנשק את השפתיים האלה שעושות לי עיוות עצוב ממנו... לגבי לנשק.. אני נרתעתי בלילה האחרון וגם היום בבוקר..משום מה ..פשוט הריח של הסיגריות התחיל להטריד אותי בטירוף גם בקטע הזה ולא רק להריח כשהוא מעשן..אז אני מרגישה כאילו ממש אני מתנשקת עם מאפרה ( ושתביני שעד לפני חצי שנה עישנתי קופסא וחצי ביום )..מלבד זה , אני מאוהבת בו יותר ויותר..

היה לי כזה דבר אתמול...

מרגע שהוא הגיע כל תנועה שהוא עשה עיצבנה אותי...והוא לא עשה כלום! ממש סתם! החלטתי באופן מודע שאני סותמת, הסטתי את המבט וחשבתי על דברים אחרים.. מומלץ לספור עד 10...
ולשתות משהו קר...

m a m m y

New member
זה שאת מודעת לזה זה כבר משהו

גם לי יש תקופות כאלה בלי קשר להריון. אני מצנצלת מראש ואומרת שאני עצבנית ומשתדלת מאד לא להתפוצץ מכל דבר קטן.

כתומה30

New member
פתיל קצר

גם אני מצאתי את עצמי כך לפעמים. מה שעזר היה שכשנרגעתי טיפה אמרתי לו שאני יודעת שקשה להיות איתי עכשיו ושיותר קשה לאהוב אותי ככה עצבנית וקצת טובענית, שאני יודעת שזה לא מגיע לו, פשוט יוצא לי. זה המיס ו"החזיר" לו את האהבה אלי, וכמובן לי את האהבה אליו. וגם, בגלל זה, נורא משתדלים באופן יזום לעשות משהו לעצמנו פעם בשבוע בערך, גם אם זה משהו ממש קטן שלא דורש מאמצים (העייפות...) כמו להחליט שהערב נראה יחד סרט בטלויזיה/DVD עם פופקורן או אבטיח. וברגעים שאני קצת יותר "יציבה" אני משתדלת לפצות אותו קצת. ואם כלום לא עוזר (וגם סתם לפעמים...) אני מגישה לו את הבטן לתת נשיקה... זה מזכיר לשנינו שבסך הכל, כל זה קורה מאהבה גדולה.

ashlaya

New member
יש לי חברה שטוענת

שאם את כ"כ נגעלת מבעלך כנראה העובר בבית יהיה ממש קופי שלו יש לה 2 ילדים ממש גדולים לפי סיפורי ההריון שלה זה ממש בדוק בהריון הראשון היא הסניפה את בעלה והבן שלה קופי שלה בהריון השני היא כ"כ נגעלה ממנו אפילו לא ישנה לידו והבת שלהם העתק של הבעל תתנחמי יגמר ההריון וזה יעבור

א פ ר ת1

New member
יוהווו אשליה , עכשיו אני מבינה

בהריון הקודם ממש היה קשה לי לנשק את בעלי והיו פעמים שהריח של האפטרשייב שלו ובכלל הוא הגעילו אותי - טוהר קופי של אבא שלה גם באופי וגם ביופי. בהריון הזה - אני לא נגעלת - אבל הפיוז קצר מאוד , וההוא לא ממש תורם הרבה סבלנות לעניין.

אצלי התאוריה הזו נכשלת!

בכל ההריונות (וגם בכלל) האהבה שלי אליו וגם החשק לקרבה גדלו כל פעם. יצאו לי 3 העתקים מושלמים שלו... (כולם אומרים שאני מגדלת בבושקות או דופלו).

לדעתי..

תשדלי לעבוד על עצמך ופחות להתעצבן זה גם טוב בשבילך , ואם לא לא נורא מותר לך !! תציעי לו אולי איזה יום פינוק נחמד רק של שניכם או ארוחת ערב רומנטית אולי זה יחזיר לך את החיוך ויעלים את הדיכאון והעצבים - זה עובד !!

פצפוני

New member
../images/Emo24.gif לנסות לפתור את הבעיה

כמה זמן זה כבר ככה ?? אצלי בתחילת ההריון כל דבר שהוא עשה או אמר שיגע אותי אבל בשלב מסויים זה עבר ועד היום טפו טפו טפו זה לא חזר תנסי פחות להוציא עליו את העצבים שיש לך על אחרים נכון שיותר קל עליו אבל בכל זאת הוא הבחור שאיתו החלטת להביא את הביבי

dnir

New member
מאוד מבינה אותך

כמו שתיארת אני באותו מצב כמוך

למעלה