בעיה!!! עזרה דחוףףףףף!!!

lee_1

New member
בעיה!!! עזרה דחוףףףףף!!!

אני מנסה לאפות עוגיות מצויירות הכנתי בצק לפי המתכון הזה המפורסם במאמרי הפורום 200 גרם חמאה 200 גרם סוכר 2 ביצים 3 כוסות קמח 2 כפיות אבקת אפיה הבצק כבר שעה במקרר ובכל זאת הוא נורא נורא דביק מה אני יכולה לעשות?
 

אודיG

New member
אל תוסיפי קמח לבצק, אבל...

תרדדי את הבצק על מצע מקומח היטב. תרדדי את הבצק, ותניעי אותו על המשטח המקומח, תסובבי את הבצק ב90 מעלות ותרדדי וחוזר חלילה, עד שהבצק מגיע לעובי הרצוי, תוך שימת דגש על משטח מקומח, ת-מ-י-ד בהצלחה
 

רחלהא

New member
אני עושה את המתכון הזה כל הזמן

העוגיות יוצאות מצויין אבל צריך יותר קמח ממה שמצויין במתכון. תוסיפי קמח בלי חשש עד שיהיה נוח לעבוד עם הבצק, מניסיון, הן יוצאות נהדר.
 

נטעים

New member
נראה לי

מניסיון עבודה עם בצקים שתורידי ביתה אושתכניסי רק חלבון 1 עם 2 חלמונים אם תוסיפי הרבה קמח תשני את היחס
 

lee_1

New member
מאוחר מידי, העוגיות נאפו בתוספת ענק

של קמח התייאשתי אז פשוט הוספתי קמח נראה מה יצא בסוף...נקווה לטוב
 

MP826

New member
בהצלחה! ../images/Emo39.gif

תעדכני מה יצא! או יותר טוב שימי תמונה כשיהיה מוכן
 

lee_1

New member
הוצאתי אחת...

הטעם לא רע...ככה ככה... הבעיה היא שהיא יחסית דקה ועדיין לא מאוד פריכה מה יהיה עם אלו שעשיתי אותן קצת עבות??? :'(
 

אודיG

New member
תזכרי עוד- התעסקות יתר בבצק מורידה

את הפריכות. בצק פריך = מינימום לישה.
 

t a l talim

New member
בצק פריך-

שני דברים שחשוב לדעת בהקשר לבצק פריך- - מ י נ י מ ו ם לישה - עבודה "קרה"- האם השתמשת במרגרינה רכה, או אולי אפילו המסת במיקרו? אם כן, סביר להניח שכאן התחילו הצרות... יש להשתמש במרגרינה קרה, בחדר ממוזג, ולתת לבצק לשהות במקרר כשעה לפני העבודה (או רבע שעה בפריזר).
 
למעלה