בעיה לא נעימה... ושאלה

כתומה30

New member
בעיה לא נעימה... ושאלה../images/Emo35.gif

בשבועות האחרונים אני מזיעה יותר מכרגיל
. אני משתשמשת בדאודורנט רול-און אנטיפרספירנט, שבד"כ עושה את העבודה. בזמן האחרון כבר בצהרים אני עם כתם רטיבות על החולצה, שלא לדבר על הריח... (סליחה). חשבתי שאולי זה קשור לשינויים ההורמונליים. ניסיתי להשתמש בדאודורנט של הבעלול (פעם מישהי אמרה לי שאת שלהם עושים יותר "חזק" כי הם יותר מזיעים) וזה לא שינה כמעט כלום. זה קורה גם בימים שאני די במזגן כל היום. בגלל שאני בעבודה שעות ארוכות, אין מצב להתקלח באמצע היום מתישהו ולרענן. אני שואלת - האם זה קרה למישהי פה? ואם כן, האם נמצאה דרך להקל על הבעיה?

יולי 154

New member
גם לי זה קורה...

חשבתי שזה רק אצלי. אני משתמשת בספיד סטיק, בדרך כלל זה מחזיק אצלי ל-24 שעות עד המקלחת בלי שום תופעות. עכשיו, אני בשבוע 12, ולקראת הצהריים אני כבר מתחילה להרגיש לא נוח. זה בטח יהיה יותר קשה ממש ביולי ואוגוסט. למה זה קורה?

yeya

New member
גם לי זה קורה לא יודעת מה הפתרון

אתמול בלילה אפילו הזעתי עם מזגן על 20 מעלות שמכוון עליי

כתומה30

New member
איזה באסה, הא?

לפחות אני לא לבד גם ב
הזה. משהו עוזר לכן? אצלי המזגן זה ממש לא העניין, כאמור, זה קורה גם בימים שאני לגמרי בסביבה ממוזגת.

פצפוני

New member
קורה ולא נעים במיוחד

הפתרון לשבת עם מזגן דולק 24 שעות להתקלח כמה שיותר להסתובב עם דאודורנט + בושם ואם אין מקלחת אפשר מגבונים לחים

תנסי מגבונים לכים

שיהיו איתך בתיק, ומדי פעם / כל כמה שעות תרענני את בית השחי ותמרחי שוב דאודורנט , נראה לי שזה יעבוד !! בהצלחה !!

gigish

New member
לי זה קרה בעבר

אחרי שהפסקתי גלולות (כנראה באמת בעקבות שינויים הורמונליים) ומה שבאמת עזר לי היה להחליף דאודורנט לליידי ספיד סטיק. תקחי איתך גם מגבונים לחים ודאודורנט בתיק. וזה אכן בעסה...

למעלה