בעיה, חייבת את עזרתכם!

jovey

New member
בעיה, חייבת את עזרתכם!

מצאתי שמלה שנאי ממש אוהבת וכבר הייתי במדידה שניה. מה שכן יש לי בעיה. יש לי חזה קטן (לא זו הבעיה...) ואם אני לא עומדת מספיק זקוף אז העניינם דיי חשופים שם... נראה כאילו התופרת לא מוצאת כל כך פיתון - מה עושים? בעיקרון יש לי מדידה נוספת ביום רביעי - מקווה שיהיה יותר טוב...

etza

New member
מחשוף......

אצלי הבעיה היתה שעשו את המחשוף עמוק יותר ממה שבקשתי. הפתרון- הוספתי חתיכה מהבד שעטף את השמלה כמשולש שמחבר בין הציצים התיאור קצת לא ברור ולכן הוספתי תמונה....

revi9

New member
מה גזרת המחשוף?

אפשר לרנות בחנויות ללבנים cups כמו של חזייה מרופדת בצבע גוף ולתפור אותם אל תוך השמלה, ככה זה מעצב קצת את החזה ואולי גם יצמיד קצת יותר את השמלה לגוף.

jovey

New member
בעיה...

אני ממש מקווה שיפתרו יל את הבעיה ביום רביעי - בעיקרון היא הכניסה קצת ריפוד בפנים - למרות שאני לא ממש אוהבת תוספות - אני לא רוצה פתאום להיות עם c...

meravhe

New member
איזו גיזרה השמלה?

יכול להיות שברגע שהשמלה תהיה מותאמת למידודתיך כל העסק יהיה טיפלה יותר צנוע. ואם זה לא יפתור אני תמיד ממליצה על חזיית פוש אפ איכותית עם רצועות סיליקון אפשר לפתוח רצוע אחת עד הסוף ולהעביר אותה לצד השני כמו קולר או לשים את 2 הרצעות בצורת X או להוריד אותם לגמרי ולהשאר בחזיית סטרפלס. ומשהי (אני נורא מצטערת ששכתי את השם אבל היא היתה מדהימה גם השמלה וכם הכלה) עם בעייה הפוכה לגמרי של חזה גדול פירסמה את התמונות שלה ובגלל שיש לה חזה גדול התופרת תפרה את השמלה מסביב לחזייה שהיא קנתה כדי לתת לה "תמיכה". יש המון פתרונות אבל בשורה התחתונה אם השמלה לא תשב עלייך פיקס את תמצאי את עצמך כל האירוע מחזיקה את השמלה שלא יברח לך ולא תוכלי להנות חבל.

jovey

New member
השמלה בגזרת וי עמוק עמוק - כמו שאני

רוצה... אני לא רוצה סגור

jovey

New member
נראה לך שהמחשוף הזה לא

יכול להתאים בכל מצב? כלומר - אין מצב שניתן לפתו את זה?

meravhe

New member
אז קבלי ביטול על כל נושא הפוש אפ

אבל אני ממליצה לך לצמצם טיפה את ה-V כדי שלא יעוף לך לך ציץ וגם להוסיף קאפים בשביל התמיכה. קחי בחשבון שכשאת מודדת את השמלה את עומדת ומקסימום מסתובבת כדי להראות איך הטוסיק נראה בשמלה בחתונה עצמה את תיהי בהרבה יותר תנועה בעיני זו בעייה. אני לא יודעת איפה ראיתי את זה אבל יש מדבקות מיוחדות שמדביקות את החזה לשמלה כמו בשמלה המפורסמת של ג'ניפר לופז שהיה לה מחשוף עד הפופיק והכל היה מסודר

jovey

New member
הציץ לא יעוף

אבל מהצד יכולים להציץ לי... ואני ממש לא מעוניינת.בשתי חתונות שהייתי ראיתי הכל לכלות וזה ממש לא לעניין בעיני....יווווווווו איך התבאסתי...

miziluly

New member
תראי אם הבנתי נכון הבעייה היא מהצד

גם בשמלה שלי בדגם המקורי היה מאוד פתוח מהצדדים ומחשוף עמוק בגב. התופרת המליצה למתן מעט את המחשוף על מנת לתת יותר תמיכה לחזה (מידה 75 B). ובנוסף היה לי קאפ פנימי מרופד מעט שהחזיק הכל כמו שצריך. חזייה מובנית כזו בתוך השמלה. יכול להיות שצריך למתן קצת את המחשוף בגב וזה יעזור, אני לא ראיתי את השמלה אז קשה לי לומר לך.

למעלה