בעיה גדולה..

PiNk AngeL 28

New member
בעיה גדולה..

מחר יש לנו יום בבריכה.. ולא הכי נעים לי להיות עם בגד ים כי אני לא שמנה ממש דובה אבל כן יש לי בטן בינונית.. וכל הבנים צוחקים עליי ויורדים עליי וזה מזה מעצבן.. יש לכם אולי הצעות? להיכנס עם חולצה אמ..אנלא יועדת!!

yoyosan

New member
דעתי

בין אם את שמנה או לא אם תכנסי יחידה לבריכה עם חולצה או משהו שלא תחשבי שהבטן שלך תעלם כי החולצה תיצמד וזה לא יעזור ואת תראי קצת יצורה אז וותרי על זה וזהו

יבח

New member
=0

את אומרת לה "את שמנה, ונראת רע אז אל תכנסי וזהו"?? שמת לב שזה מה שאמרת ושזה היה נורא טיפשי?

לא בא לי לתקוף אבל כל מה שיש לי

להגיד זה.. סתומה! מישהי מבקשת עזרה, אז את אומרת לה "אם תיכנסי לבריכה עם זה תיראי כמו יצורה" ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! אז את פשוט אומרת לה "עזבי, את שמנה, שמנות הן יצורות" אפילו בלי לדעת?! לדעתי, מטומטמת! ושוב סליחה. דרך אגב, את כזאת כוסית שאת יכולה להגיד על כל שמנה יצורה?! שמנות הן לא יצורות כמו שאמרת, שמנות הן בנות אדם כמו כולן ורובן הרבה יותר יפות מכל הכוסיות שכל הגוף שלהן הוא רק עצמות והן נראות כמו שלד! מי מתערב איתי שזאת פאקצה מעצבנת?

LimiMimi

New member
מהה בקטנה

אני כבר לא זוכרת [עצוב] את הפעם האחרונה שנכנסתי עם בקיני אני תמיד עם גופיה. ולא קורה כלום. [עזבו שאני גם עם בוקסר, בגד ים אצלי זה כבר אולדפשן]

Magi¢ Girl

New member
הממ מה דעתך על זה-

לא לשים עליהם?

PiNk AngeL 28

New member
תודה לכולן..

לא שמתי גופיה ואל כלום.. אבל היה בסדר הם לא הציקו לי..

למעלה