בעיה ב WinRar

eliore

New member
בעיה ב WinRar

שלום יש קבצים מסוימים שאני פותח מסוג קובץ RAR ואני מקבל הודעת שגיאה: "The archive is either in unknown format or damaged" זה קורה לי הרבה מה לעשות? איך לסדר? תודה אליאור

maphisto324

New member
נסה לעשות בעזרת winace

תיקון שגיאות crc, אני לא בטוח אולי יש את זה גם בwinrar עצמו. חוץ מזה עדיף שתגיד לנו את הסיומות של הקבצים שאתה לא יכול לפתוח, אולי נצליח לעזור לך יותר.

Cmona

New member
../images/Emo39.gif תנסה עם גירסה חדשה יותר

במקרה ויש לך גירסה ישנה של WinRar אולי הבעיה תפתר בגירזה מעודכנת יותר.

Cmona

New member
../images/Emo39.gif אז יכול להיות

1. או שאתה לא מתחיל את התהליך פריזה מקובץ הראשון הנכון, במקרה ויש כמה קבצי rar באותו הארכיב. 2. או שמקור שממנו אתה מוריד לא טוב, אז תנסה מקור אחר להוריד את הקבצים האלה. 3. יצא לי פעם לקרוא שמישהו היה מוריד עם דפדפן אחד ולא הצליח לפתוח, הוריד אותו דבר עם אינטרנט אקספלורר וכן הצליח.

eliore

New member
הודעת השגיאה מופיעה לי כשאני מנסה ל

לפתוח את הקובץ (בסוף הוא בכלל לא נפתח) ואני מוריד אותו מאימיול כנראה שאין פתרון...

thesheep

New member
יכול להיות ש

1. הקבצים הספציפים האלה פגומים, מה לעשות EMULE לא מושלם. 2. ייתכן שהקבצים הם לא RAR וWINRAR לא מזהה אותם, ייתכן ויש להם סיומת ZIP למשל. נדמה לי שיש תוכנת open-source בשם 7zip שעלולה לפתור את הבעיה. תריץ חיפוש בגוגל.

thesheep

New member
אולי

הם מוגנים בססמא ואתה והWINRAR לא פותח לך את האופציה להקיש אותה?... בדר"כ אי הקשת ססמא נכונה נותנת CRC או לחילופין חוסר אפשרות לפתוח את הקובץ.

למעלה