בעיה ב Sandisk Sansa m240

Unaffected

New member
בעיה ב Sandisk Sansa m240

קניתי את המכשיר לפני יומיים,עובד מצויין והכל אבל מה-בשלב מסוים הוא לא נותן להעלות עוד קבצים. עכשיו,הנגן הוא של ג'יגה ומתוך זה רק 480 מגה תפוסים ,וכשאני מנסה להכניס עוד הוא כותב לי "אין אפשרות להעתיק את *שם הקובץ כאן*:אין אפשרות ליצור את הספריה או את הקובץ" ובכן...מה אני יכולה לעשות כדי לפתור את העניין?

יאיר B

New member
יש פתרון עקום לבעיה, אבל הוא לפעמים

מסוכן: לפרמט את הנגן ולהעביר את הכל בחזרה אליו (לצורך זה צריך לגבות את השירים לפני כן). הבעיה היא שאת הפירמוט כדאי מאוד לעשות עם התוכנה של הנגן ולא דרך חלונות. בפירמוט יש סיכוי (קלוש אומנם, אבל קיים) לבעיות בנגן. אני לא יודע למה זה קורה (אבל זה קורה להרבה נגנים מחברות שונות שהמשותף לכולם זה שהם מבוססי פלאש).

Unaffected

New member
יש סיכון גם אם מפרמטים עם התוכנה של

הנגן? ותודה על התשובה :)

יאיר B

New member
אם מפרמטים עם התוכנה של הנגן אין

סיכון (באופן כללי) כי היא מתוכננת לנגן. אבל תמיד יכולים לקרות בעיות...

Unaffected

New member
בדיסק שבא עם הנגן אין שום תוכנה...

רק קבצי PDF שמן הסתם לא יכולים לעזור לי לפרמט את הנגן... מה עושים?

יאיר B

New member
איך את מעבירה שירים לנגן?

אני חושב שבמדיה פלייר יש אפשרות לפרמט את הנגן (זה הכי קרוב לתוכנה). את יכולה לנסות דרך "המחשב שלי" (אם הוא מזוהה ככונן), אבל תמיד קיים הסיכון שיהיו בעיות (זה קורה בעיקר עם נגני המדבקה).

Unaffected

New member
אבל זה לא נגן מדבקה \:

ואני מעבירה שירים כמו בDOK.. איך מפרמטים דרך מדיה פלייר?

יאיר B

New member
הבעיות מתייחסות לנגני המדבקה.

בגלל שזה לא נגן מדבקה, אני לא יודע להגיד אם יהיו בעיות או לא בפרמוט דרך "המחשב שלי". הבעיות שהיו בנגני המדבקה היו צימצום הזיכרון בכחצי מהקיבולת שלו (הבנתי זה בגלל תקלה סדרתית בסדרה מסויימת). לשיקולך.

Unaffected

New member
פירמתי

והבעיה הסתדרה,תודה רבה

oleg_kh

New member
נצל"ש - איך עושים playlist ../images/Emo35.gif

איך אפשר לעשות playlists ב-M240? אין שום אפשרות כזאת, יש רק אפשרות להוסיף לפלייליסט מועדף אבל אין משהו שאפשר לעשות כמה פלייליסטים ... איזה פורמט אמור להיות הפלייליסט שלו? הוא לא מזהה את זה של media player תודה !

למעלה