בעיה בשליחת הודעות לאנשי קשר בחו"ל

yossial1

New member
בעיה בשליחת הודעות לאנשי קשר בחו"ל

שלום לכולם,

לפני מס' חודשים רכשתי מכשיר אייפון 5 בחו"ל ועדכנתי בו את מערכת ההפעלה החדשה.
במקביל עברתי מסלקום לאורנג', המעבר עצמו היה חלק פרט לכך שאינני מצליח כעת לשלוח הודעות טקסט למספר אנשי קשר עימם אני בקשר כבר מספר שנים.
המחלקה ההנדסית של אורנג' בדקה את הנושא והפתרון האחרון שהוצע לי הינו, למחוק את אותם אנשי קשר כולל כל ההסטוריה שלהם על המכשיר.
מחיקת אנשי הקשר בלבד, לא עזרה מהסיבה שההסטוריה נשארה ועדיין לא ניתן לשלוח אליהם הודעות.
1. אשמח לדעת כיצד ניתן למחוק הסטוריה (הודעות טקסט ישנות) של איש קשר, בלי לאבד את ההסטוריה של כל אנשי הקשר.
2. האם ישנו פתרון אחר שלא יגרום לי לאבד את כל ההסטוריה עם אנשי הקשר מהסיבה שרב אנשי הקשר הינם ספקים ולקוחות של החברה שלנו ולעיתים צריך להשתמש במידע מהעבר.

תודה מראש

יוסי

motti261

New member
אנשי הקשר בחו"ל?

לא כל כך הבנתי, המשותף לכל אנשי הקשר אליהם אתה לא מצליח לשלוח הודעות הוא כי הם בחו"ל? או שגם אנשי קשר בישראל?

yossial1

New member
חיובי

הבעיה הינה רק עם חלק מאנשי הקשר שלי עם מספרי סלולר מחו"ל, בעיקר אנגליה אם זה משנה

backbencher

New member
למסרון יש מה שקרוי Message validity.

אולי הנמענים, שהמשלוח אליהם נכשל, אינם זמינים למשך פרק זמן העולה על ה- Message validity, וה- SMS Centre, מבטל את המסרונים לאחר חלוף פרק הזמן הזה ?

בנוקיה E52 ניתן לבחור ערך מתוך כמה פרקי זמן: שעה אחת, שש שעות, 24 שעות, שלוש יממות, שבוע, או משהו המכונה Maximum time (שאינני יודע מה שיעורו)...

yossial1

New member
Message validity

זה כנראה לא זה, מהסיבה שלא משנה כמה פעמים שלחתי להם הודעות מהמעבר אף אחת לא הצליחה להגיע ליעדה.
לפני המעבר לא היתה בעיה, אלא אנשי קשר שאני מתכתב איתם על בסיס יומי כמעט

הבנתי גם שאני לא הראשון שמתלונן על כך לאחר מעבר לרשת אחרת

רעיון אחר אולי ?

BB ידידי ..

בזמן שלקח לך לכתוב את תגובתך , ולי לוקח עכשיו לענות לך הצטרפו עוד לא מעט אנשים , למעגל בעלי הסמארטפון . אם תבדוק אחורה כאן אצלינו בפורום תראה שאחת הדרישות העיקריות של אנשים ששואלים על מכשיר חדש ( גם כאלה שמחפשים מכשירים זולים ) היא היכולת להשתמש ב WHATSAPP .
אני חושב שאם נבדוק בקרב המשתמשים נגלה שרב התעבורה שהיתה מוקדשת לפורמט הותיק של SMS עברה לכיוון WA ודומיה .

LZ88

New member
אכן.. אני משתמש בין 5-10 הודעות sms בחודש.

השאר, בWhatsapp

backbencher

New member
מדובר בספקים ובלקוחות של החברה בה

מועסק yossial1, וספציפית באלה המצויים בבריטניה.
אינני יודע אילו חמרי גלם רוכשת חברה זו מספקיה, מה היא מוכרת ללקוחותיה, מהו גילם ומהי מידת זריזותם באימוץ חידושים, אך אפשר שאתה צודק...

BobboVilla

New member
אני דווקא מסכים עם backbencher

לפני כמה חודשים הייתי צריך לתקשר מול גורמים בחו"ל במשהו שהיה time-sensitive, ואני אמרתי לתומי שלא צריך סמסים אלא אפשר לשלוח מיילים כי לכולם יש סמארטפונים. איש ה-IT שמולו בעיקר עבדתי אמר שדווקא אין לו סמארטפון, ואני הרגשתי כמו איזה סנוב. "בלית ברירה" נאלצתי לשלוח סמסים למערב אירופה, במקום לעבוד עם כלים יותר "מודרניים".

כמו שכתבת .. בלית ברירה .

האמת היא שלגבי גורמי עבודה השאיפה שלי היא תמיד במייל . הנושא של הרשמיות והתיעוד חשובים . לגבי ארועים שלחוצים בזמן - חוזרים לשיטה הישנה של שיחת טלפון ..
חוצמיזה - איזה מין איש IT זה בלי גאדג'טים ?

BobboVilla

New member
הולנדי יבש

אגב, בשביל הסקרנות בדקתי עכשיו למי מאנשי הקשר שלי מחו"ל יש וואטסאפ, ורק לאחותי שגרה בניו יורק יש.

הנקודה שלי היא שבעוד שבארץ וואטסאפ מאוד נפוץ, זה לא בהכרח המצב בשאר העולם. אני לא יודע ולא מתיימר לדעת מה המצב - בהחלט ייתכן שרק אנשי הקשר שלי הם כל כך "מפגרים".

הולנדי ..Say no more ..

האמת שכמוך גם אני בדקתי את אנשי הקשר שלי מעבר לים ( פרטיים . לא עבודה . אין לי קשר עם חו"ל במסגרת העבודה ) . לשלושתם יש WA. אבל זאת לא ממש חוכמה - שלושתם ישראלים ..

BobboVilla

New member
יש להם במקרה גם כינור גדול?

בדיחה נוראית, אני יודע, אבל לא יכולתי להתאפק
.

shoosh2607

Member
מנהל
זה בסדר - התבקש

שתיהן בנות - גם בנות יושבות בצד הכביש עם כינור גדול??

למעלה