בעיה בקומבינציה שבין XP, ICQ או MSN

בעיה בקומבינציה שבין XP, ICQ או MSN

והכבלים - כנראה קשה ביותר לשלשתם לחיות תחת גג אחד. מאז ה-XP, לא הצלחתי להעביר קבצים דרך ICQ או MSN (או אולי הסיבה בכבלים ? ). התופעה לא רק אצלי, כך שסביר להניח לא תלויה דווקא במחשב שלי. התקשורת זורמת כרגיל, אין כל בעיה להעביר מסרים, לגלוש, להעביר ולקבל Mail, ה"חסימה" כאילו רק בהעברת קבצים דרך תוכנות המסרים המיידיים. אנשי "ערוצי זהב ניסו לעזור, לפי הנחיתם הורדתי תוסף ל-FireWall המובנה של XP המאפר Enable/Disable בעזרת צלמית על ה-Systray, אך התופעה ממשיכה. איך ניגשים בכלל אל הגדרות ה-FireWall המובנה כדי לבוק מה בכלל הולך שם ? כמובן סרקתי את כל הגדרות ICQ ו-MSN, הכל תקין וכפי שחייב להיות מוגדר. יש עצה ?( לא מסוגן של "תתקין מחדש"...)

duke4you

New member
כן יש

כנס לICQ MAIN PREFERENCES CONNECTIONS SERVER סמן USING FIREWALL NOT USING PROXY

אם קראת את הודעתי עד הסוף ובקפדנות

היית בטח רואה, כי סרקתי את כל הגדרות ICQ ( וגם בדקתי את כל האפשרויות). 1. אני לא משתמש ב-Proxy ולא השתמשתי לעולם. 2. בנושא FireWall כמובן ניסיתי את 2 האפשרויות והן לא מזיז להן בכלל. בכל זאת - תודה עבור עצם ההתיחסות. אני ממשיך לחפש פתרון או פירצה בהגדרות, הקוראת לגנב... דרך אגב - ב-MSN אין בכלל התיחסות ל-FireWall כלשהו, וכתבתי ברור כשמש אילתית בצהרי יום קייץ חם, כי אותה תופעה מעצבנת מתרחשת גם שם, והיא לא בלעדית ל-ICQ דווקא.

asitali

New member
זה לא קשור ל-xp

לי יש את אותה בעיה עם 98,msn וערוצי זהב, כנראה שהבעיה בכבלים.

העסק נבדק פנים מול פנים עם אנשי

"ערוצי זהב" כבר היום על הבוקר, התברר שחייבים לעדכן את ה-FireWall המובנה בתוך ה-XP (קיבלתי דרכם עידכון ) ט\ואחר כך ניתן היה להגדיר מתי "לחסום" ומתי "לשחרר" והבעיה נפתרה. זה לא היה קשור לכבלים אלא ל-XP... אם אתה משתמש ב-FireWall אחר, אפילו Zone Alarm בדוק בהם את ההגדרות של ה-Security.

tygger

New member
לא יודע בקשר לכבלים.

אבל אני משתמש בADSL עם מודם אלקטל (משודרג...) ואני לא יכול להעביר קבצים. משום מה קבצים קטנים כן עוברים אבל קבצים גדולים לא. לא ICQ לא MSN. לא נורא. אבל אם יש פתרון אז אני אשמח.

למעלה