בעיה בקבצי exe

dsmalov

New member
בעיה בקבצי exe

יש לי בעיה חדשה במחשב. בכל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ exe או קובץ שקשור לms-dos אני מקבלת הודעה: בכותרת כתוב: מערכת משנה של Windows של 16 סיביות ובתוכן ההודעה כתוב: קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של windows/system32/outoexec.nt אודה מאד למי שיוכל לפתור לי את הבעיה!

ocean666

New member
../images/Emo26.gif

תעשי את הדבר הבא : תלכי לתיקייה C:\\WINDOWS\\repair תעשי COPY לקובץ autoexec.nt ותדביקי אותו בתיקייה C:\\WINDOWS\\System32 וכמובן, להשאיר את הקובץ גם במקום המקורי שלו, רק להעתיק אותו לא לגזור או למחוק

ocean666

New member
אוקיי

אז תעשי כזה דבר, תפתחי תיקייה בשם root בכונן שעליו מותקן הווינדוס (לא בתוך תיקייה או בprogram files, פשוט על הכונן עצמו) תעתיקי לשם את המשחק, את כל הקבצים שלו כולל התתקנה, תשתדלי שלא יהיו שם שמות בעברית ותנסי להפעיל דרך התייקיה הזאת, תראי אם זה עובד

dsmalov

New member
תוכל להסביר לי...

אני לא כל כך מבינה איך להוריד מהקישורית ששלחת לי. יש שם מליון קישורים, אם תוכל לפרט, אשמח מאד ו...באמת תודה על היחס!

ocean666

New member
בטח,

תלחצי על הקישור הראשון, איפה שכתוב windows ואז בחלון שיפתח לך, בצד ימין מתחת לאיפה שכתוב download תלחצי על אחד הקישורים, זה לא משנה (ואני בת
)

dsmalov

New member
ניסיתי..

ניסיתי להפעיל (זה לא משחק, זה קובץ setup לתוכנה כלשהי) אבל בכל אופן ההודעה שוב קופצת לי... תודה בכל אופן על העזרה, באמת יפה מצדך (וסליחה על הטעות)

dsmalov

New member
תודה...

באמת לא קראתי את ההוראות. אני אנסה מחר. ושוב תודה תודה על התמיכה!

למעלה