בעיה בניגון וידאו

Girl Afraid

New member
בעיה בניגון וידאו

אני פותחת קבצי וידאו עם ה windows media player ועד עכשיו הכל היה טוב ויפה, אך בימים האחרונים ישנם קבצים שלא נפתחים לי - לא במדיה פלייר ולא באף נגן אחר. הקבצים הם מסוג AVI. העניין הזה הוא נורא מוזר, כי יש לי כ-40 קבצים שממוקמים במקום אחד ורק הם לא נפתחים. כל שאר קבצי ה AVI או קבצי מדיה אחרים נפתחים ועובדים טוב. ניסיתי להעתיק את הקבצים (מכונן F לכונן C) אבל הם עדיין לא עובדים. התקנתי את המדיה פלייר מחדש, ושוב... אין תוצאות! למישהו יש רעיונות? תודה רבה מראש על העזרה

3Dmaster

New member
השערה..

התיאור שלך מאוד מאוד כללי.. דייק בבעיה.. --- ניחוש שלי זה שיש לך בעיה עם ה Codec.. [כשאתה מנסה להפעיל את הסרט נגיד..כתוב לך שחסר לך קודק] אם אכן זאת הבעיה..חפש בגוגל "Codec Pack" ואתה כבר תסתדר.

Girl Afraid

New member
תודה על העזרה

הורדתי איזו שהיא Codec Pack אך המצב נותר כמות שהוא. אני מצטערת שאני לא יכולה לתאר את הבעיה ביותר פירוט: מה שקורה זה כשאני פותחת קבצים (קבצי AVI בני 230 מ"ב כל אחד, בערך) המדיה פלייר עולה אבל הסרט לא מתנגן. כך גם בכל נגן אחר שיש לי על המחשב. בימים האחרונים התעסקתי עם כל מיני תכנות וידאו לצרכי עריכה ונראה לי שמאז כל העניין נדפק. אני פשוט ממש קלולס בכל מה שקשור לנושא ואני אשמח אם תוכלו לעזור בכל צורה שהיא.

Girl Afraid

New member
אני מבטיחה לנסות

אם כי לדעתי הבעיה היא לא בנגן (שלושה שונים לא ניגנו את הקבצים)

למעלה