בעיה במחשב העכבר זז באיטיות... הוא זז מדי פעם לאט ולפעמים נתקע..יש מצב שמשהו ישתלט לי על המחשב .?
ה הכי חמוד בצאט New member 16/6/05 #1 בעיה במחשב העכבר זז באיטיות... הוא זז מדי פעם לאט ולפעמים נתקע..יש מצב שמשהו ישתלט לי על המחשב .?
ה הכי חמוד בצאט New member 16/6/05 #2 בעיה במחשב העכבר זז באיטיות ועל תגידו לי שצריך לנקות אותו מבפנים כי זה עכבר שעובד על קרני לייזר
ע עפר א New member 16/6/05 #3 תתחיל עם סריקת וירוסים רוגלות וכו' אם לא פותר את הבעיה נסה לבטל בהפעלה MSCONFIG תוכנות.אם נמשך צריך לבדוק בצד חומרה האם הבעיה בעכבר /חימום יתר וכו'
תתחיל עם סריקת וירוסים רוגלות וכו' אם לא פותר את הבעיה נסה לבטל בהפעלה MSCONFIG תוכנות.אם נמשך צריך לבדוק בצד חומרה האם הבעיה בעכבר /חימום יתר וכו'
ה הכי חמוד בצאט New member 16/6/05 #4 זה לא רוגלות ניסתי אני משתמש ב- ADWAREזה גם לא שייך לתוכנות בהפעלה , אבל מה שכן מאחורה מהספק יוצא חום... זה ספק חדש החלפתי לפני שבוע זה צריך להיות ככה ?
זה לא רוגלות ניסתי אני משתמש ב- ADWAREזה גם לא שייך לתוכנות בהפעלה , אבל מה שכן מאחורה מהספק יוצא חום... זה ספק חדש החלפתי לפני שבוע זה צריך להיות ככה ?
ע עפר א New member 16/6/05 #5 תבדוק אם המאוורר של הספק עובד נסה להוציא למשך כמה דקות את דלת המארז הראשית ובדוק אם יש שינוי
M milionare New member 16/6/05 #6 אולי פתרון טפשי, אבל, אם הוא פועל על גולה, ניסית לנקות אותו? תנסה על משטח אחר.
M milionare New member 16/6/05 #8 אהה באמת מוזר שלא ראיתי.. ואני מכיר את התופעה האמת.. ניסית על משטח אחר?