בעיה בחייגן

Sunny Bagel

New member
בעיה בחייגן

יש לי בעיה שנוצרה זה עתה. משום מה הדפדפן החליט שהחייגן של האינטרנט לא בסדר. הבעיה הזו נפתרה, אך המצב שיצא הוא שכל פעם שאני מחליפה יוזר האינטרנט מתנתק. חיפשתי בשאלות נפוצות ומצאתי את: "איך לגרום לחיבור חיוג לרשת לא להתנתק עם logout " אך לצערי לא הבנתי כלום מההסבר שנכתב שם. הבעיה הזו היתה גם לפני כמה שנים, כשהכבלים עברו לחייגן, ואז שאלתי פה איך לפתור את הבעיה, ומישהו נתן לי קישור לאיזשהו התקן או משהו כזה שפותר את הבעיה. חיפשתי בארכיון אך לצערי לא מצאתי. אודה לכם מאד אם תוכלו להסביר לי את הנושא, או לתת קישור לאותו הפלא שהציל לי אז את החיים. תודה רבה! סהר

duducohn

New member
עורך רישום

המשמעות היא ה- Editor של הרגיסטרי. הכוונה היא "כניסה" לרגיסטרי של המחשב. ברגיסטרי של המחשב נמצאות כל הטבלאות שבהן מרוכז המידע על מערכת ההפעלה, פרמטרים, תוכנות שהתקנת וכו. לפי שאלתך, בשלב זה תזהר מלגעת בו. פעולות לא נכונות ב- רגיסטרי עלולות לגרום לקריסת המחשב ללא אפשרות להתאושש.

seaboy

New member
../images/Emo101.gif

שלום לך. 1) את מתכוונת שהחייגן לא יתנתק גם אם התנתקת מהמשתמש? או פשוט החלפת משתמש ללא התנתקות? נסי כך: התחל=> לוח הבקרה=> חשבונות משתמשים=> שנה את אופן הכניסה או היציאה של המשתמשים=> סמני V על "השתמש בהחלפת משתמשים מהירה". תני קצת יותר פרטים: האם את מתכוונת שאת מתנתקת ואין עוד חשבון שמחובר אז החייגן ישאר מחובר, או שיש שני חשבונות מחוברים ואת מתנתקת משלך ונכנסת לאחר? 2) עורך הרישומים זה הregistry, כדי להיכנס אליו כנסי להפעלה=> regeditהגדרה של הregistry: מאגר מידע של מערכת ההפעלה המכיל את הגדרות החומרה והתוכנה של המערכת ופרמטרים שונים הדרושים להפעלתה. זהו מאגר המידע על תצורת המערכת. בהצלחה.

Sunny Bagel

New member
ניסיתי

כוונתי הייתה החלפת משתמשים ללא התנתקות, כאשר יש שני חשבונות מחוברים או יותר. ניסיתי שני דברים אך ללא הועיל: 1. לסמן וי על Change the way users log on or off, אבל התיבה כבר הייתה מסומנת בוי. 2. הסתכלתי ברגיסטרי לפי השאלות הנפוצות (HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon ) ואין לי את הערך האחרון - Winlogon מה אפשר לעשות בנידון? תודה רבה רבה! סהר

למעלה