בעיה בהכנסת נתונים למסד

koler

New member
בעיה בהכנסת נתונים למסד

http://members.lycos.co.uk/omer131/magazine/sent.php זהו הלינק לדף הכנסת הנתונים הינה הקוד...
<html> <head> <title>send</title> </head> <body> <?php if(isset($article)) { include( "connect.php" ); $query = mysql_query("insert into sander_name(man,name,article,send) values('$man','$name','$article','$send')") or die(mysql_error()); ?> <table cellspacing="0" height="450" width="700" cellpadding="0" bordercolor="000000" border="1" align="center"> <tr> <td align="right"> <form action="<?php echo $PHP_SELF; ?>" method="post"> <input type="text" name="man" size="13"> ùí äëúá: <br> <br> <input type="text" name="name" size="13"> ùí äëúáä: <br> <br> <input type="text" name="send" size="13"> ÷èâåøéä: <br> <br> <textarea name="article" rows="5" cols="20"></textarea> äëúáä: <br> <br> <INPUT type="button" name="keyme" value="ùìéçú ääåãòä"> </form> </td> </tr> </table> <? } ?>​
תודה

bnayal

New member
ואיפה הבעיה....../images/Emo35.gif

הודעת שגיאה
משהו...

koler

New member
תיסתכל בקוד ותיסתכל בלינק

תיראה שבקוד עשיתי טפסים ובלינק זה לא מציג אותם

koler

New member
עליתי על הבעיה של ההצגה

הבעיה היא שזה לא שולח... בדקתי הכל והכל בסדר!

תשנה את סוג כפתור השליחה

במקום type=button תשנה ל- type=submit בתקווה שזה יעזור.. שמוליק

koler

New member
שיוווואאאו

צדקתם! איזה בעיה מעצבנת שהיא אפילו לא ב php עכשיו ב יש לי בעיה(כניראה בשאילתה שזה מוסיף לי רק שורה ראשונה וזה מאוד חשוב לי במיוחד בכדי להוסיף את התוכן עצמו

בשאילתה שזה מוסיף לי רק שורה ראשונה

נסה לתאר בשפה ברורה כדי שנוכל לעזור. ממה שכתבת זה בלתי אפשרי. מה הכוונה "רק שורה ראשונה"? שום תוכן של אף שדה לא נכנס?

האם הגדרת את השדה article נכון?

אולי זו הבעייה שלך.. אל תשכח שהשדה צריך להיות מספיק גדול כדי להכיל את כל הכתבה. אני הייתי מגדיר אותו כ- blob.

koler

New member
הגדרתי אותו כך כנס...

תיראו.. נגיד אני כותב את הכתבה הבאה: קוף הוא אחלה חיה! הוא אוכל בננות וכל מיני סוגי פירות.. שיהיה לו אחלה של ארוחה אז זה מציג רק את השורה: קוף הוא אחלה חיה!

bnayal

New member
....

אולי: תגדיר את התיבה article במסד נתונים כtext ובדוק האם עובד. אם לא, בדוק האם הבעיה היא בין הPHP לMySQL או בין הHTML לPHP (ע"י הדפסת השמתנים שאתה מקבל מהHTML בעזרת הPHP). דווח בהמשך.

koler

New member
איך עושים סיסמה ומשתמש

כלומר כניסה של שם מיתמש וסיסמה? ואני רוצה שזה יהיה במסד.. לא על דף הphp עצמו

bnayal

New member
עם cookies

קרא על שימוש בעוגיות במניואל של PHP... או כמו שאומרים RTFM

koler

New member
צריך לעשות

if שיבדוק עם שם המשתמש תואם לסיסמה ואם זה נכון אבל איך?

פשוש

New member
תחביר בסיסי??

זה תחביר בסיסי. התניית if מתועדת היטב באתר PHP ובכל ספר בנושא. לדעתי מוטב שתתחיל מללמוד את התחביר הבסיסי (Core Syntax) לפני הקפיצה למסדי נתונים וכו'.

koler

New member
מצטער כבר קפצתי

לבסיסי נתונים וכבר למדתי לעשות if אבל שכחתי קצת!

למעלה