בעיה באתר בעיה באתר מדוע לא ניתן לראות את התמונות באתר!!!!!!!!!!!!!!!!!
א אגד תיור New member 28/3/03 #1 בעיה באתר בעיה באתר מדוע לא ניתן לראות את התמונות באתר!!!!!!!!!!!!!!!!!
י יצחקA New member 28/3/03 #2 גם בארכיון... נכתב ע"י אגד תיור: בעיה באתר מדוע לא ניתן לראות את התמונות באתר!!!!!!!!!!!!!!!!! לחץ כדי להרחיב... גם בארכיון... אי אפשר לראות את התמונה של הסקניה, ועוד תמונות. הייתי שמח אם מנהל הפורום, אורן, יעלה אותה שוב. תודה, איציק
גם בארכיון... נכתב ע"י אגד תיור: בעיה באתר מדוע לא ניתן לראות את התמונות באתר!!!!!!!!!!!!!!!!! לחץ כדי להרחיב... גם בארכיון... אי אפשר לראות את התמונה של הסקניה, ועוד תמונות. הייתי שמח אם מנהל הפורום, אורן, יעלה אותה שוב. תודה, איציק
O oren* New member 28/3/03 #3 זו בעיה בשרתים של תפוז, נסו שוב נכתב ע"י יצחקA: גם בארכיון... אי אפשר לראות את התמונה של הסקניה, ועוד תמונות. הייתי שמח אם מנהל הפורום, אורן, יעלה אותה שוב. תודה, איציק לחץ כדי להרחיב... זו בעיה בשרתים של תפוז, נסו שוב בעוד כמה שעות או מחר.
זו בעיה בשרתים של תפוז, נסו שוב נכתב ע"י יצחקA: גם בארכיון... אי אפשר לראות את התמונה של הסקניה, ועוד תמונות. הייתי שמח אם מנהל הפורום, אורן, יעלה אותה שוב. תודה, איציק לחץ כדי להרחיב... זו בעיה בשרתים של תפוז, נסו שוב בעוד כמה שעות או מחר.