בעוד חצי שעה. שתגיע השעה 00:00... אלדד26 כבר לא יהיה אלדד26. מ ז ל ט ו ב
א איילת1974 New member 14/7/02 #1 בעוד חצי שעה. שתגיע השעה 00:00... אלדד26 כבר לא יהיה אלדד26. מ ז ל ט ו ב
א אלדד27 New member 14/7/02 #11 היית חייב, אה? ../images/Emo13.gif תודה בכל זאת. ולא הייתי בונה על עניין החזרה בתשובה... אבל תמיד אפשר להיות אופטימי
היית חייב, אה? ../images/Emo13.gif תודה בכל זאת. ולא הייתי בונה על עניין החזרה בתשובה... אבל תמיד אפשר להיות אופטימי
O ofir_y New member 14/7/02 #12 לבן אדם יש יום הולדת ואתה מאחל לו חיים של שקר בורות ועוני? כמה מתחשב מצידך
H hofshi New member 14/7/02 #10 אללד, אתה בטח לא מכיר אותי... אללד, אתה בטח לא מכיר אותי ולא ראית אותי מספיק כאן, אבל רציתי לאחל לך מזל טוב ליום הולדתך ה-27, שתצליח בחיים ובכל מה שתעשה...! עלה והצליח, hofshi נ.ב. זאת הפעם הראשונה שאני מוסיף מחווה להודעה...
אללד, אתה בטח לא מכיר אותי... אללד, אתה בטח לא מכיר אותי ולא ראית אותי מספיק כאן, אבל רציתי לאחל לך מזל טוב ליום הולדתך ה-27, שתצליח בחיים ובכל מה שתעשה...! עלה והצליח, hofshi נ.ב. זאת הפעם הראשונה שאני מוסיף מחווה להודעה...
Y yupy9 New member 14/7/02 #14 מזל טוב לאהבת חיי ../images/Emo13.gif שתשיג כל שתרצה בחייך, שתשאר בדיוק כמו שאתה. כבר אמרתי שאין כמוך? איילת
מזל טוב לאהבת חיי ../images/Emo13.gif שתשיג כל שתרצה בחייך, שתשאר בדיוק כמו שאתה. כבר אמרתי שאין כמוך? איילת