בסיס לעוגה מבוסס על קורנפלקס...

קיפודגה

New member
בסיס לעוגה מבוסס על קורנפלקס...

שלום לכולם, זכור לי שנתקלתי במתכון לעוגת גבינה שהבסיס שלו היה עם שוקולד לבן וקורנפלקס. אני זוכר שכותב המתכון הילל ושיבח את הקרנצ'יות והטעם המיוחד של הבסיס הזה. האם מישהו יודע את המתכון לבסיס שכזה? האם אתם יכולים להפנות אותי למתכון לעוגת גבינה שמתאים להיות מעל הבסיס הזה? ועוד שאלה קטנה, אני רוצה שבעוגה הנל הדפנות יהיו חלקות ויפות כמו שיש בקונדיטוריות. איך עושים את זה? האם בעזרת שקף? תודה מראש!
 

סיוי 24

New member
הנה קישור זו עוגה של אהרוני

לדעתי עוגת גבינה שתתאים למעל התחתית הזו זו עוגת גבינה קרה ושוקולד לבן למשל זו שמצאתי פה בחיפוש: החומרים למלית : 1 שקית ג’לטין (כ-14 גרם) 1/4 כוס מים 1/2 1 כוס חלב תנובה 3% 200 גרם שוקולד לבן 2 מכלי שמנת עמידה לקצפת 38% 4 גביעי גבינת 5% או 9% - סה"כ 1 ק"ג 3/4 כוס סוכר הכנת המלית: 1. מערבבים את הג’לטין עם המים. 2. מחממים את החלב, מוסיפים את הג’לטין ומערבבים היטב כדי שלא יווצרו גושים. 3. ממיסים את השוקולד הלבן בסיר כפול (אפשר במיקרו) ומוסיפים לחלב החם. 4. מקציפים שמנת וסוכר, מוסיפים לפי הסדר את הגבינה, תערובת השוקולד הלבן ולבסוף את הג’לטין המומס. לצקת מעל התחתית ולקרר 6 שעות לפחות.
 
למעלה