בסיסט שאוהב מטאל... יש חיה כזו?

Noldor

New member
בסיסט שאוהב מטאל... יש חיה כזו?

לא נראה לי... בתור בסיסטית בעצמי, שמפנטזת בלילות על פנדר חמישה מיתרים, ומכירה עוד בערך 30-40 בסיסטים, אני יכולה להגיד בבטחון שחוץ מהבנות שמנגנות, כל הבסיסטים שאני מכירה הם חובבי ג´אז (איכס..), ואולי "קצת רוק"... ככה שאם מישהו מכיר בסיסט שהמודל לחיקוי שלו הוא יותר ג´ון מיונג ופחות ויקטור משמו... שהרבה יותר מעניין אותו איך לנגן את המלודיות של אליס אין צ´יינס ולא את קטעי הסווינג של איזה הרכב אלמוני... בבקשה שיצור קשר... בתודה מראש, מאיה.

theAMP

New member
וואו, חכי רגע....

את בסיסטית? צרי קשר בדחיפות... אני צריך בסיסטית... לא, לא בסיסט, אלא בסיסטית (חלום שבא יחד עם האובססיה לפיקסיז בכלל ולקים דיל בפרט)...

Nanook

New member
זה הדבר הכי טיפשי להגיד

איכס על ג´אז זה כמו שאני יגיד איכס על רוק! זה פשוט טמטום!

Noldor

New member
ג´אז יוצא לי מהאף....

בגלל שאני בסיסטית טוחנים לי את זה במוח!

Excidium

New member
רגע רגע רגע...

לא קלטתי את זה בהתחלה! את מחפשת הרכב!!!!!!! א ה ו ב ת י! *קורס לברכיו* מאיזה איזור את בארץ? בבקשה תגידי שאת איכשהו קרובה לרחובות...

Black Rose

New member
חחח... מצחיקה.. קרעת אותי...חחחחחחח

והייתי ממשיכה עם האות ההיא רק שהיא קצת נתקעה לי.. ולא זוכרת מי שם אמר שכל קטעי הג´אז הם הכי מעניינים בבס.. מעניינים לא ממש- אבל בהחלט הכי מסובכים..(ה-ח השתחררה) זה יכול להיות מעניין אם אתה בקטע הזה- אבל כשנותנים לך כל שבוע קסטה ולהוציא ממנה תווים וכל מיני שטויות- זה נמאססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס!!!!!!!! ממי כולם חולמים על פנדר 5 מיתרים חוץ מאלה שיש להם- ברגע זה אני חולמת פנדר ג´אז בס יפיפיה שראיתי אבל הייתה יקרה מדי :( מילא.. נסתדר עם מה שיש.. אוף הסימנים לא עובדים...

Noldor

New member
נועה יקירתי...

אני ראיתי פנדר חמישה מיתרים.. שחורה.. עבודת יד.. בת 12 שנה..מארה"ב.. וה-ת-ע-ל-פ-ת-י.... צליל פיצוץ! משהו מדהים..... בכל מקרה... רק לשם הידיעה.. אני מאזור חיפה...

insomniac

New member
מאיפה את?

אולי תבואי לנגן איתנו? לא יזיק לנו באסיסט... צרי איתי קשר ב:42359526 רון.

למעלה