בסימן הגשם שמנע מאיתנו לצאת החוצה

• פותח הנושא ted
  • פורסם בתאריך

ted

New member
בסימן הגשם שמנע מאיתנו לצאת החוצה

לצלם, והצילומים היפים שהועלו כאן קודם, אני מעלה שלישיה שלי שצולמה בגינה. סיפור קצר - כאן בירושלים הצליף מדי פעם בפעם גשם דק, והטיפות התנחלו על העדשות, והייתי צריך כל פעם לחזור וליבש את המים, אבל את שיא האיוולת עשיתי בתום הסדרה. לאחר ששלפתי את כרטיס הזכרון מהמצלמה להעביר את הצילומים למחשב, התבלבלתי עם כרטיס דומה ששכב על השולחן, את הכרטיס הדומה הכנסתי למחשב ואת הכרטיס המצולם החזרתי למצלמה והרצתי פורמט בעליזות. שנייה לאחר מכן הבנתי את הטעות. לא היתה לי הרגשה נעימה כל כך בלשון המעטה. אבל - תוכנת DIR היקרה שחזרה את הכל, כולל צילומים ישנים שהיו בכרטיס. אח"כ שילמתי שכר לימוד וישבתי שעה לערך למספר את כל הצילומים מחדש. לא יודע מה הייתי עושה בלעדיה. אז במזל גשם וט"ו בשבט - הראשונה - טיפה על אבקן.

sergo

New member
הראשונה והשלישית

בראשונה אהבתי את המשחק של חדות\טשטוש יצא מענין השלישית ההשתקפות פשוט נהדרת רואים ממש כל פרט אחלה מזל שצולם בדיגיטלי מה היו עושים במקרה של פילם

philipk

New member
השניה והשלישית מאד יפות לטעמי

מאד התלהבתי ממהשתקפות בשלישית.

einat-z

New member
השלישית יפהפיה

יפה שהכנסת גם צבע לפריים. בעניין ה"פילם שחשפת פעמיים" - תחשוב מה קורה כשזה בפילם באמת וכשאתה לא יכול לחזור ולצלם. מצד שני קורים דברים מעניינים. פעם, ביורודיסני, הסתדר לי הארמון של סינדרלה בדיוק בול על המצודה של הפיראטים.

ilan_k

New member
יוסי - הקרחת של השופט הרגה אותך...

עינת התכוונה לחשיפה כפולה מקרית לחלוטין... ככה נראה לי

ted

New member
ירד לי האסימון לגבי הקשר בין המחיקה

לחשיפה כפולה, אבל עוד לא הבנתי מה זה צבע לפריים..

einat-z

New member
העלה הוורוד בפינה.

אם לא היית כולל אותו, אז הפרים היה משעמם קצת. לא חדשתי בך בצביעת הפריים עם מכחול כלשהו.

ted

New member
עכשיו ירד לי האסימון השני...

חשבתי שהתייחסת לאיזו מסגרת ולא לפרח הסגול.

יוסי התמונה השלישית

עם השתקפות טיפת המים מצאה חן בעיני. לגבי התמונה השניה יש לה שריטה בצד שמאל למעלה האם יש לך הסבר לכך? שבוע טוב, יואב.

למעלה