בנק שמשלם ריבית על יתרת זכות בעוש

מצב
הנושא נעול.

אתם מכירים בנק כזה? אנחנו בדרכ ביתרת זכות בעוש ומרגיז שלא רק שלא מתקשרים מהבנק להגיד שיש כסף בכעוש אלא גם לא מקבלים על זה שקל

anavi131

New member
אם שם כמו זלדה גם אני לא הייתי מתקש

אתם מכירים בנק כזה? אנחנו בדרכ ביתרת זכות בעוש ומרגיז שלא רק שלא מתקשרים מהבנק להגיד שיש כסף בכעוש אלא גם לא מקבלים על זה שקל
ר. עוד תעבירי כישוף דרך הטלפון. טוב ברצינות.פעם היו נותנים בבנקים ריבית קרידיטית על יתרת זכות.אך ריבית נמוכה במיוחד. כשאת רואה שיש זכות לתקופות קצרות קני פק"מ יומי עד לחיוב הבא של הוראות הקבע או הויזה...

קרלטון

New member
כמו הרבה דברים

ר. עוד תעבירי כישוף דרך הטלפון. טוב ברצינות.פעם היו נותנים בבנקים ריבית קרידיטית על יתרת זכות.אך ריבית נמוכה במיוחד. כשאת רואה שיש זכות לתקופות קצרות קני פק"מ יומי עד לחיוב הבא של הוראות הקבע או הויזה...
כמו הרבה דברים
גם לקבל ריבית על היתרה תלוי ביחסים שלך עם הבנק וכושר המיקוח שלך...

למה שיתקשר אליך כדי להודיע לך שאת

ביתרת זכות? זו את שצריכה להתעניין במצב החשבון שלך לדעתי... להם זה בהחלט מתאים (הם מלוים את הכסף ומקבלים רבית - אז מה יש להם לדאוג?)

moco10

New member
יש בנקים שמתקשרים כשיש יתרת זכות

ביתרת זכות? זו את שצריכה להתעניין במצב החשבון שלך לדעתי... להם זה בהחלט מתאים (הם מלוים את הכסף ומקבלים רבית - אז מה יש להם לדאוג?)
יש בנקים שמתקשרים כשיש יתרת זכות
גדולה. למה? כי זה נחשב בצדק לשירות טוב וגורם ללקוח להיות מרותה ולהידאר.

קרלטון

New member
שמעת על שירות?

שמעת על שירות?
אצלי כשמתשחרר פיקדון או מק"מ מיד באותו יום מתקשרים להודיע למי שמטפל לי בחשבון בארץ.

מצב
הנושא נעול.
למעלה