בנצי שני מתארח בפורום היום בשעה 15:00

idanoosh17

New member
../images/Emo41.gif בנצי שני מתארח בפורום! ../images/Emo41.gif

מחר, יום שלישי בשעה 15:00 בנצי שני מגיע לפורום לענות על השאלות שלכם
בנצי בן 45 אינסטלטור ממודיעין הגיע לבית האח הגדול ופתח את המודעות בציבור הישראלי לתסמונת הטורט ממנה הוא סובל. מכור לסיגריות בנצי נלחם לקבל סיגריות מהאח (טוב בסוף הוא קיבל מהרופא
) לבסוף החליט בנצי שנמאס לו מהשהות בבית , שאולי הוא מתגעגע לאישה, לילדים, ולאינסטלציה! ומחר הוא מגיע לענות על השאלות שלכם! אנא מכם, כבדו את עצמכם את המעמד ואת בנצי, ואל תכתבו שאלות פוגעות או אישיות.

בנצייייייי.. מקסים אחד!

למה הלכת? אתה היית אחד מהפייבוריטים שלי.. אתה מקסים בעיני.. אם אתה נמצא עכשו במשרדי תפוז, אתה מסכים שאבוא לצלם אותך? /tapuzforum/images/Emo140.gif

בנצי. טוב שהלכת. יצאת גבר.

וגם גזרת קופון לא קטן. עכשיו אתה השרברב הכי מפורסם במודיעין סיטי

7 שאלות לבנצי

1. אמרו לנו שטורטים מקללים כל הזמן - מה הסיפור שלך? היית ממש מנומס. 2. מה דעתך על ארז? אתה לא חושב שהבחור מסוכן לסביבה? ברצינות. הוא נראה לי אלים ביותר. 3. האם יהיה סקס העונה? 4. האם קראת כבר את הבלוג הכי קורע על האח הגדול? 5. למה אף אחד לא מתחיל עם אלין? 6. למה אף אחד לא מתחיל עם שרה? האם הם פוחדים להתקל בנר גליצרין במעמקים? 7. אתה צריך סוכן?

Princess Lotta

New member
עניין הקללות הוא סוג ספציפי מאד של טורט

הרב ממש לא סובלים מהתופעה.הוא הסביר את זה, נדמה לי.

כמה תשובות

1. אני לא מקלל יא בן בן זונה.
2. הוא נראה אלים, אך הוא אינו מזיק. גם אני נראה עצבני, ואין יותר רגוע ממני... 3. שום דבר אי אפשר לעשות שם. הקונדומים ישארו בארגז התרופות... 4. יש לה חבר והיא באובססיה כלפיו. 6. אין מספיק כדורי אקמול בבית האח... לא מתעסקים עם פולניה. 7. אכן. כל המעוניינים מוזמנים לפנות אליי במספר עותקים.

ש י ק י XD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif בנצי אתה היית לוקח את ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אתה הכי טוב אתה הפייבוריט שלהרוב, וכולם התבאסו שהלכת ! לך ה-כ-י הגיע .! ! בהצלחה , ויש לי שאלה - אני מאוד אהבתי את אארז פעם כמתמודד , אני לא כלכך הבנתי מה הקטע איתו ורציתי לשמוע ממישהו שהיה בבית - מה דעתך עליו? תודה ואתה מספר 1 !!

Yarin BB

New member
שאלה לבנצי ../images/Emo13.gif

ראשית אתה אחד הדיירים היותר טובים בעיניי. חבל לי שעזבת ומצד שני זה מה שרצית ואני מאוד מחזיק ממך בזכות ההחלטה הזו (גם כתבתי את זה בבלוג שלי) השאלה שלי היא מדוע לדעתך לא הכינו לכבודך ראיון מסודר או קהל כשיצאת מהבית ? האם ביקשת שזה יהיה כך או שזה סוג של התנכלות כלפיך ?

היציאה מהבית

ככה יצא. ביקשתי לצאת ביום שישי ולכן יצאתי ביום ראשון. יום ראשון ללא קהל ולכן לא היה קהל. זה לא הגיע בעקבות התנכלות ובטח שלא בעקבות בקשה שלי. קצת ביאס אותי, עד שראיתי את הילדים...

מבחינתי בכיף

את באה?
החלטתי לעזוב את הבית מכמה סיבות עיקריות. התחיל להיות לי משעמם, התגעגעתי לילדים ולמשפחה, ובעצם לחיים שלי. אחרי חודש הרגשתי שמיציתי את החוויה ובגיל שלי כבר לא סובלים... עוד מיליון, פחות מיליון, מה זה כבר משנה?

גלGRAND

New member
אני לא חושב שהעניין הוא כסף פה

העניין הוא שאתה דמות מייצגת כמו ארז,מעיין (שטוב שהדיחו אותה),סתיו ועוד שגוברים על בעייה יומיומית קיימת שלהם, בין אם קשור לנפש,לגוף או סתם לעבר קשה בחיים. מבחינתי אתה היית שם דמות מייצגת שאני מאוד אוהב. לפי דעתי עדיין לא מאוחר ואם תבקש מהאח הגדול יחזירו אותך. לפי קריאת הקהל באופן החיובי על חזרתך אתה תבין עד כמה אתה חשוב לנו. ועכשיו...אני אומר משפט שהוא הכי בגובה העיניים והכי לא מתשא שיש מבחינתי: לפי דעתי אתה חייב את זה לעצמך - לא בגלל הכסף - אלא בגלל שיש דברים בחיים שאנחנו עוברים רק כדי לקבל את התחושה הטובה שכולה אומרת: "הייתי שם,ועל אף כל הקשיים גברתי על הכל וסיימתי חוויה במלואה שם" זהו - אני איתך בכל אשר תחליט.

למעלה