בננות.

Me¥tal

New member
בננות.

סקרון קטנטן. הקטע הזה של "אמהות-בנות", עובד אצליכן? עד כמה אתן קרובות לאמא שלכן?

**דלית**

New member
אנחנו..........

כמו יד לכפפה.................................. והכפפה נורא קטנה ולוחצת....................

אחלה שאלה...

אמממ....בעיקרון אני נורא מסתדרת עם אמא שלי.. זה אומר שאנחנו רבות פעם ב... ואם כבר רבות, זה על שטויות כמו לסדר את החדר או לשבת פחות מול המחשב וכל זה אבל ריבים רציניים מ-מ-ש אף פעם לא היו לנו, אלא רק פעם אחת בכיתה ו´ שלא דיברתי איתה פחות משבוע ואז השלמנו
אנחנו הולכות די הרבה לשופינג ביחד...כן כן... והיא דווקא מה זה לארג´ית בנושא
היא בעיקרון מרשה לי המון דברים אבל היא גם לא מחפפת ושזה לא יובן לא נכון- היא תמיד מבררת לאן אני יוצאת ושאני אקח את הפלאפון וכו´ וכו´ וכו´... אני אוהבת את אמאאאא

lolita...

New member
המ........

שאלה יפה... תשובה פחות יפה... לא סתם! כעיקרון אני ואמא שלי קרובות מאוד אבל לצערי אנחנו לא ממש מסתדרות ככה שיש לנו הרבה ימי כסאח! ד"א אני אלה בת 15 מהדרום ובאתי להתנחל פה (ברשותכן)

Black Cat15

New member
ממש לא ../images/Emo4.gif

אמא שלי מנסה להכנס לי לחיים ואני לא נותנת לה כי היא קרצייה אני מספרת לה על מבחנים אבל לא על החיים שלי... וטוב לי ככה

*-*SUNSHINE*-*

New member
אצלי זה....

עובד. ובגלל שאנחנו כ"כ קרובות אנחנו רבות הרבה....אבל ריבים טיפשיים במיוחד...כמו חברות טובות..ממש... ואני חושבת שמישהי שאין לה את זה עם אמא שלה...אז היא מפסידה הרבה... -שני-

Sugar_Lips

New member
הממ

ממש לא כבר שנה לא ראיתי את אמא שלי וכשמדברות בטלפון תמיד רבות..

Sugar_Lips

New member
כי..

לפני כשנתיים ההורים שלי נפרדו.. והיו הרבה בעיות ביני לבין אמא שלי אז אני גרה עם אבא..והיא כאילו לא מכירה אותי..

charmingirl

New member
אויש... ../images/Emo10.gif אני בטוחה שזה לא נעים.

ואבא שלך לא נמצא אולי עם מישהי אחרת? שתשמש לך כאמא?

Sugar_Lips

New member
לא..

אבל אבא שלי ממש מנסה לעזור וזה וכואב לו כשרואה אותי עצובה.. אבל אין מה לעשות..

charmingirl

New member
ממ.... אני דווקא מסתדרת עם אמא

שלי טוב. פעם ב....יש ריב. אבל אנחנו מסתדרות טוב... (מה לעשות שאני באה עם המצבי רוח שלי
) עדי

$ מעיין $

New member
אין כמו אמא!

אני ואמא שלי מזזזזההההה מסתדרות!!! (בלי עין הרע טפו טפו טפו
) באמת!! אין כזאת אחלה!! תיראו נכון שמידיי פעם יש את "ה-מ-כ-ו-ת"
אבל אני מתה עליה!!

or_אורוש

New member
...................

אני ואמא שלי די מסתדרות. כאילו אנחנו קרובות וזה... אבל יש פעמים שהיא קצת דוחפת ת´אף
הכוונה-היא לא ממש חושבת שאני מסוגלת לנהל את החיים שלי בעצמי, אני עדיין האוצר הקטן שלה, ואני ממש מבינה אותה. כאילו-את יוצאת? קחי פלאפון. עם מי את יוצאת? מה שוב עם זה?? למה את נוסעת לנתניה? לכמה זמן את יוצאת? מי לוקח? מי מחזיר? טיול יומיים? את רוצה שאני אצטרף? מבינות?
אבל היא מבינה. לפעמים שזה מרגיז אותי אני אומרת לה שזה מרגיז והיא נפגעת כי בסה"כ היא מנסה להראות שאכפת לה ממני. אנחנו הולכות לשופינג ביחד
כי שתינו מתות על רנואר וקסטרו
ועל פוקס.. ויש לנו אותו סגנון לבוש ואנחנו אוהבות איפור ותכשיטים ובשמים... אבל אמא שלי היא אישה שעובדת המון המון זת´ומרת אני בקושי רואה אותה אפילו בחגים... היא יוצאת לעבוד בתשע בבוקר וחוזרת בעשר בערב (בממוצע) ושלא תחשבו- היא מנהלת עסק מוצלח. יש לה חנות פרפומריה מוצלחת ביותר! ככה שאיפור לא חסר
אני חוגגת. המדף של הבשמים שלי מתפוצץ כבר... יש יתרונות בכל הקטע הזה. אז לשופינג אני נוסעת עם אבא!!! חחחחחחחחחחחחח הוא פחות עובד, אבל העבודה שלו הרבה יותר קשה... הוא יותר בבית אז כשאני נוסעת איתו לנתניה- הוא מחכה לי בקניון או איפשהו ואני מסתובבת וקונה ומסתובבת וקונה וחוות דעת- זה הכי כיף לקבל מאבא שלי
אני ממש מסתדרת עם אמא שלי בסה"כ יש בינינו ריבים, אני לא אומרת שזה וזה.... אנחנו רבות לפעמים כי מה לעשות? אני ילדה עקשנית, והיא קצת דאגנית יותר מידי.... זה לא נורא אז המשך ערב נעים לכולכן חברותיי מתה עליכן אור´ושית

למעלה