...................
אני ואמא שלי די מסתדרות. כאילו אנחנו קרובות וזה... אבל יש פעמים שהיא קצת דוחפת ת´אף
הכוונה-היא לא ממש חושבת שאני מסוגלת לנהל את החיים שלי בעצמי, אני עדיין האוצר הקטן שלה, ואני ממש מבינה אותה. כאילו-את יוצאת? קחי פלאפון. עם מי את יוצאת? מה שוב עם זה?? למה את נוסעת לנתניה? לכמה זמן את יוצאת? מי לוקח? מי מחזיר? טיול יומיים? את רוצה שאני אצטרף? מבינות?
אבל היא מבינה. לפעמים שזה מרגיז אותי אני אומרת לה שזה מרגיז והיא נפגעת כי בסה"כ היא מנסה להראות שאכפת לה ממני. אנחנו הולכות לשופינג ביחד
כי שתינו מתות על רנואר וקסטרו
ועל פוקס.. ויש לנו אותו סגנון לבוש ואנחנו אוהבות איפור ותכשיטים ובשמים... אבל אמא שלי היא אישה שעובדת המון המון זת´ומרת אני בקושי רואה אותה אפילו בחגים... היא יוצאת לעבוד בתשע בבוקר וחוזרת בעשר בערב (בממוצע) ושלא תחשבו- היא מנהלת עסק מוצלח. יש לה חנות פרפומריה מוצלחת ביותר! ככה שאיפור לא חסר
אני חוגגת. המדף של הבשמים שלי מתפוצץ כבר... יש יתרונות בכל הקטע הזה. אז לשופינג אני נוסעת עם אבא!!! חחחחחחחחחחחחח הוא פחות עובד, אבל העבודה שלו הרבה יותר קשה... הוא יותר בבית אז כשאני נוסעת איתו לנתניה- הוא מחכה לי בקניון או איפשהו ואני מסתובבת וקונה ומסתובבת וקונה וחוות דעת- זה הכי כיף לקבל מאבא שלי
אני ממש מסתדרת עם אמא שלי בסה"כ יש בינינו ריבים, אני לא אומרת שזה וזה.... אנחנו רבות לפעמים כי מה לעשות? אני ילדה עקשנית, והיא קצת דאגנית יותר מידי.... זה לא נורא אז המשך ערב נעים לכולכן חברותיי מתה עליכן אור´ושית