DreamS_HunteR
New member
בננה ספליט
אני רוצה להכין בננה מצופה בשוקולד טעים כמו במלונות - אני חושב שקוראים לזה בננה ספליט, או שלא? מישהו יודע איך עושים את השוקולד לציפוי ואם יש איזו שיטה טובה לצפות את הבננה? איך להגיש? לקרר? להקפיא? המלצות? עם מה לשתות את זה וכו´? תוה מראש.
אני רוצה להכין בננה מצופה בשוקולד טעים כמו במלונות - אני חושב שקוראים לזה בננה ספליט, או שלא? מישהו יודע איך עושים את השוקולד לציפוי ואם יש איזו שיטה טובה לצפות את הבננה? איך להגיש? לקרר? להקפיא? המלצות? עם מה לשתות את זה וכו´? תוה מראש.