הוא שמע שיש עוד סבא אליהו ובא לנקום. איזה שליח? השליח מזמן לא נותן לה אייפונים.
כן, באמת רציתי לשאול על החתימה. לפחות תהילה פחות ילדה העונה.
נו, יהודה, באמת. נראה לך שהם התחשגזו? טעות בסדרה. אני יודע מי זאת! חברה טובה שלי.
הו! האמא המעצבנת של נעמי. רגע. אתה לא אבא של נעמי! אבא של נעמי היה אלחנן, המעצבן השני. נעמי, זה לא אבא שלך. זה מעולם לא היה. אף פעם לא הבנתי את המשפחה שלה.
זה מזכיר לי סדרה אבל... אני לא מצליח לשים את האצבע על הסדרה המדויקת שזה מזכיר לי. אולי אם אריאל ירוץ ממש מהר זה יזכיר לי. מצד שני כשהוא רץ אני לא זוכר את האצנית... נראה לי שהיש. הוא מפחיד אותי. תתבייש לך. יש לך אחים ביקום מקביל שלא היו שמחים.
מי איים עליך?
זה כל כך מוכר. כן, אנחנו יודעים מה קרה בשנה הרביעית. אנחנו יודעים. אנחנו זוכרים. יש לי טראומה מהפעם שאתה היית.
היא מעצבנת, מה חשבת? אוי לא, לא שוב העלילה הזאת. איפה הלל אגב? לאן הוא נעלם? מי אתה, אדוני?! אתה לא אבא שלה!
היי, הלל. נעלמת. נהוראי? מה זה השם המפחיד הזה? היי, רויאל, כפרה אמא שלה.
בוא פשוט נחטוף את המתחרים. הוא השווה אותו לאספרגוס? פשוט, כי נמאס מהקומבינציה המשפחתית הזאת של שתי משפחות שונות להשתלט על התחום. אה, 1,000 החתימות שלך לא נשלחו... אוי...
חטיפים, הכי חשוב להלל. לא יכלו למצוא שם יותר נחמד מנהוראי? שזה שם שליבי מאוד אוהבת?
מה? מה יש? טוב,אמיתי, אתה יכול תמיד להציע שיזרקו מישהו לכלוב של הטיגריס היפני בספארי. מחול מחול מחול. אריאל אברהם? ואיפה שולה באמת?
אוקיי, למה היה צריך שתי עלילות חינוכיות? ועוד עם האמא המעצבנת של נעמי? ועם הלא-אבא של נעמי? היינו עושים עלילה חינוכית עם האמא המושלמת והחורגת של תהילה. יותר טוב.
הנהוראי הזה טוב. היי, לאן הוא נעלם? היי, חברה. כן, טוהר.