בנט: "אחרי ה7 באוקטובר אין מנדט להקמת ממשלה עם ערבים"

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
כל מילה בסלע וזה כל כך נכון,
אני כל כך רוצה להאמין לו...
אבל פשוט לא יכול.

evglev1

Well-known member
מנהל
כל מילה בסלע וזה כל כך נכון, אני כל כך רוצה להאמין לו...
אבל פשוט לא יכול.

אין דמיון בין המקרים, בבחירות הקודמות גם עם בנט לא היה לביבי רוב וגדעון סער טרק את הדלת לממשלת ימין וזה היה או ממשלה עם ערבים או בחירות חמישיות בשלוש שנים ובחירות שניות ברצף. עכשיו לפי הסקרים יש אפשרות לממשלת אחדות של הליכוד ובנט או אפילו השלמת בנט לממשלת ימין, כך שכאן אין את הסיבה או התירוץ של למנוע בחירות נוספות ומדובר בבחירה מודעת בין ביבי לערבים כי גם בממשלת אחדות של ביבי ובנט וגם בממשלה עם ערבים במידה והסקרים של ערוץ 12 נכונים מקימים ממשלה ולא הולכים לבחירות נוספות. כך שלהגיד ישירות שהוא מעדיף ערבים על קואליציית הימין כפי שעשה סער ב-2021 הוא לא יעיז.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אין דמיון בין המקרים, בבחירות הקודמות גם עם בנט לא היה לביבי רוב וגדעון סער טרק את הדלת לממשלת ימין וזה היה או ממשלה עם ערבים או בחירות חמישיות בשלוש שנים ובחירות שניות ברצף. עכשיו לפי הסקרים יש אפשרות לממשלת אחדות של הליכוד ובנט או אפילו השלמת בנט לממשלת ימין, כך שכאן אין את הסיבה או התירוץ של למנוע בחירות נוספות ומדובר בבחירה מודעת בין ביבי לערבים כי גם בממשלת אחדות של ביבי ובנט וגם בממשלה עם ערבים במידה והסקרים של ערוץ 12 נכונים מקימים ממשלה ולא הולכים לבחירות נוספות. כך שלהגיד ישירות שהוא מעדיף ערבים על קואליציית הימין כפי שעשה סער ב-2021 הוא לא יעיז.
בהחלט...
אבל נתניהו זה לא לפיד.
נתניהו לא יסכים בשום אופן לעשות רוטציה עם 'אבו שישה מנדטים'.
ולכן יש סיכוי שתמצא את עצמך שוב רוקד צ'רקסייה כפולה עם חבריך האחים המוסלמים. |כאפיה|
Dance Me to the End of Love ;-)

evglev1

Well-known member
מנהל
בהחלט...
אבל נתניהו זה לא לפיד.
נתניהו לא יסכים בשום אופן לעשות רוטציה עם 'אבו שישה מנדטים'.
ולכן יש סיכוי שתמצא את עצמך שוב רוקד צ'רקסייה כפולה עם חבריך האחים המוסלמים. |כאפיה|
Dance Me to the End of Love ;-)
קודם כל גם בערוץ 14 הוא על 11 מנדטים, אבל זה לא רק תפקיד ראש הממשלה אלא גם הדרך היחידה להקים ממשלה בכנסת ה-24, אז הוא יצטרך להודות שהוא מעדיף להיות ראש ממשלה בקואליציה עם ערבים מאשר להיות שר בכיר כמו בכנסות ה-19 וה-20 בקואליציית ימין. בכנסת ה-24 הייתה לו הסיבה או התירוץ שיש רק 59 מנדטים וסמוטריץ' דחה את האפשרות להשביע ממשלה בהימנעות רע"מ, כך שלא היה ניתן להקים קואליציית 59. עכשיו אין לו את השיתוף פעולה או עמידה איתנה של סער שבגלל סער אי אפשר להקים ממשלת ימין.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
קודם כל גם בערוץ 14 הוא על 11 מנדטים, אבל זה לא רק תפקיד ראש הממשלה אלא גם הדרך היחידה להקים ממשלה בכנסת ה-24, אז הוא יצטרך להודות שהוא מעדיף להיות ראש ממשלה בקואליציה עם ערבים מאשר להיות שר בכיר כמו בכנסות ה-19 וה-20 בקואליציית ימין. בכנסת ה-24 הייתה לו הסיבה או התירוץ שיש רק 59 מנדטים וסמוטריץ' דחה את האפשרות להשביע ממשלה בהימנעות רע"מ, כך שלא היה ניתן להקים קואליציית 59. עכשיו אין לו את השיתוף פעולה או עמידה איתנה של סער שבגלל סער אי אפשר להקים ממשלת ימין.
צר לי לאכזב אותך ייבגני יקירי.
אחרי הבחירות הקרבות...
הוא לא יהיה לא ראש ממשלה ולא שר בכיר.
כי לדעתי הוא הסיר כבר את כל המסכות האפשריות.
בסוף לדעתי הוא יצטרף לאחים המוסלמים ובכך הוא יקלף את המסיכה האחרונה
זאת שתקבור את עתידו הפוליטי, אבל הפעם באופן סופי.

נסיך.333

Well-known member
אם אלחץ לבנט יד בטעות דבר ראשון אספור כמה אצבעות נשארו לי
שלא יהיה מצב ששוב יגנוב לי אצבע..

evglev1

Well-known member
מנהל
אם אלחץ לבנט יד בטעות דבר ראשון אספור כמה אצבעות נשארו לי
שלא יהיה מצב ששוב יגנוב לי אצבע..
מציע לך להרחיק את התיק שבו נמצאים הארנק או הנייד כשאתה לוחץ ידיים עם ביבי או/ו דרעי.

למעלה