"בנות"

kfir number 1

New member
"בנות"

מה אתם אומרים על הסרט "בנות" של נדב לויתן משנת 1985? ועל המשחק של חנה אזולאי הספרי,חלי גולדברג,קרולין לנגפורד,ענת טופול,ואירית פרנק (פשוט ברח לי השם שלה היא שיחקה בסרט "בחינת בגרות" עם דן תורן 1983 ובסרט בנות היא שיחקה מסוממת שרוצה להשתחרר מהצבא)

R O O L Y

New member
לדעתי...

זה אחד הסרטים היפים ביותר שיש לקולנוע הישראלי להציע! אני יודעת שיש כאלה שיאמרו שלא, אבל מכמות הפעמים שראיתי אותו (הרבה!) - הבנתי עד כמה הוא מצויין. על המשחק של חנה אזולאי-הספרי חבל בכלל שאני אתחיל לדבר, בהתחשב בזה שאני מאוד אוהבת את המשחק שלה - אני חושבת שהיא נפלאה בכל אשר היא עושה. אבל שוב, יש פה את העניין של הסטיגמות, והיא משחקת תפקיד שמאוד לא דומה לה - אבל בצורה הטובה ביותר. אהבתי גם את המסוממת שרוצה להשתחרר מהצבא (אירית פרנק?) - היא הייתה מצויינת, את קרוליין לנגפורד המצחיקה, ובכלל, כל השחקנים, כולל ההופעה הקטנה של אבי קושניר (
), היו מדהימים. בקיצור: סרט שאני, לפחות, נהנתי ממנו מאוד (וגם אחותי, אם אתם ממש מתעקשים
) - כדאי לראות!

eliranri

New member
בנות - סרט מצחיק ביותר ושווה לראות

בנות הוא סרט מצחיק ביותר ושווה לראות אותו כמה פעמים, אני ראיתי את הסרט הזה אמנם רק פעמיים אבל דיי נהנתי. ליהוק השחקניות לסרט הוא פשוט מושלם והעמידו בו קבוצת בנות מנצחת. חנה אזולאי הספרי שיחקה בסרט דיי מדהים, האמת שכשראיתי את הסרט בפעם הראשונה דיי התפלאתי מכיוון שאני מכיר את חנה אזולאי הספרי בתור שחקנית דרמה ובסרט בנות היא שיחקה שם בתור שחקנית קומית ועשתה את זה פשוט באופן מדהים ביותר. אני ממליץ לכול אוהבי ז'אנר סרטי הצבא המצחיקים ולכל מי שאוהב סרטי קומדיה לראות את הסרט כי הוא יפיל אתכם מצחוק

למעלה