בנות תשמעו איזה חלום היה לי!!

לודה

New member
בנות תשמעו איזה חלום היה לי!!

אבל זה היה חלום בהקיציציס!! אז ככה: חלמתי שאני ועדן נוסעות ללונדון אחרי צבא , ואנחנו מגיעות למקום שבו יש הופעות , לא העלנו בדעתינו שווסטלייף יופיעו שם!! אז פתאום אני רואה לוח ענק ורשום שם באנגלית "הופעה חיה של ווסט" ואני כזה נוגעת בלוח ומשפשפת אותו לראות אם זה אמיתי (חחחחחחחחחח)!! זה היה אמיתי , ואני כזה אומרת לעדן שיש הופעה , אז היא אומרת: "מה באמת?!" אני כזה: "כן" והיא אומרת לי: "יו , אני לא מאמינה" , בקיצור בלי דיבורים קנינו כרטיס!! אוקיי ההופעה החלה , אני ועדן בהופעה , כיף , שרים , נהנים , פתאום היה לי אומץ ללכת מאחורי הקלעים של ווסט! אז אני אומרת לעדן: "עדן בואי נלך לפגוש את ווסט"! והיא כזה: "איך , לא יתנו לנו"! הלכנו (אחרי ששכנעתי אותה) , והיה שם שומר ואמרנו לו שאנחנו רוצות לראות אפילו אם זה לזמן קצר את ווסט! אז השומר אומר לי: "אי אפשר" ואני כזה: "נו בבקשה , באנו מישראל , בבקשה , בבקשה" , אז פתאום הוא מכניס אותו מאחורי הקלעים , ואנחנו פוגשות את ווסט!! הם באים כזה לחבק אותנו , ואח"כ שאלנו אותם שאלות , ואמרנו להם שיבואו לישראל שיש הרבה מעריצות , וכו´... פתאום נחשו מה? עמד שם מחשב עם אינטרנט , אז תוך כדי שעדן מראיינת אותם אני הולכת לפורום ואני כותבת לכן באנגלית שאנחנו באמצע פגישה עם ווסט!! חחחחחחחח ולאחר איזה 5 דקות יש לפחות איזה 50 תגובות , כאילו הפורום קם לתחייה! , ואני קוראת קוראת ומגיעה להודעה של נועה! בהודעה של נועה רשום באנגלית שווסט הכי טובים ודופקים את כל האחרים!! ובראין מסתכל על זה ועושה כזה פרצוף חמוד ומתחיל לצחוק!!! אח"כ משום מה מור מתקשרת לפלא-פון של עדן , ואני עונה , אז היא אומרת לי: "לודהההההההה תעבירי לי את בריאן מהר!!!" אז אני כזה: "טוב בסדר , אבל אל תעשי לו כאב-אוזניים"!! היא בהתרגשות כזאת: "נו , תביאי לי אותו"!!!! אז הבאתי את הפלאפון לבריאן , ומור צורחת לו באוזן עד כמה היא אוהבת אותו , וכו´........ המשכנו להראות לו את הפורום ואת השרשורים!! והם כאלה בשוק!! ואז חזרנו למלון!! קצת ארוך לא? ד"א הכוונה לעדן מקפדן!!!

אאאאאאאאאאאאאאאאאא

וויייייייייי איזה מתוקה נתת לי את בריאן!!!! תודההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חלום קורע חחחחחחחחח

GlitterKitten

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

מגניבבבבבבב מור.....לא פייר את דיברת עם בראיןןןןןןןןןןןן לודה!! למה את לא חולמת עלייי???? חחחחחחחחח

נכון!!! אני דיברתי!!! איזה כיף לי!!

לודה, תגידי, את זוכרת על מה דברנו? חחחחח

לודה

New member
אמרתי לך , צרחת לו באזן עד כמה את

אוהבת אותו!!! אבל הוא הכי הרג אותי בצחוק כשקרא את ההודעה של נועה!!

חחחחחחח

צרחתי לו באוזן??? מסכן... אף אחד לא עומד בצרחות שלי.... חחחחחחחחחחחח גם בחלום הבא שלך תתני לי לדבר איתו או קיי??? חחחחחח אני אחשוב על משהו חכם להגיד (להגיד, לא לצרוח!!!! חח)

יששששששששש

תודהההההההה :))))))))) מווווווווואהההההההה

לודה

New member
אני חושבת , למי יש את המשפט הזה

WESTLIFE ARE THE BEST AND FUCK ALL THE REST!!! יכול להיות שבלבלתי אותך עם מישהיא!!

nickys girl

New member
יאאאאאא איזה חלום חמוד.....

למרות שאת המשפט שנועה אמרה אני המצאתי....

למעלה