בנות: שאלה על מנוגון.

בנות: שאלה על מנוגון.

התחלתי להזריק מנוגון בטוסיק. איפה מזריקים אותו בדיוק? באיזה חלק של הטוסיק? פשוט אתמול נסעתי לבי"ח כדי שהאחות תזריק לי כי אני לא יודעת לבד ואני לא בטוחה שהיא הזריקה לי במקום הנכון.

בעיקרון

אמורים להזריק בשריר, אני הייתי מזריקה בישבן, אח"כ בבטן, ואחכ בכתף... (טוב לא הייתי אמיצה, הלכתי כל יום למרפאה.....)

יובלבלת

New member
למה בתוסיק ולא בבטן?..

האם ניסית בבטן והמנוגון גרם לך לאדמומיות? כי אני חושבת שהכי נוח זה להזריק את המנוגון בבטן, בבית, בשקט, בלי לההזדקק לשירותי אחות...

שירה332

New member
מנוגון אפשר לשריר או תת עורי

אם מזריקים בישבן צריך להשתמש במחט הגדולה (להזרקה שרירית) ומזריקים ברבע העליון החיצוני של הישבן.אם מזריקים תת-עורי משתמשים במחט הקטנה ואפשר להזריק לבטן. סתם מסקרנות - למה את מזריקה לשריר אם אפשר תת-עורי? זו זריקה יותר קשה ביצוע ובדרך כלל גם הרבה יותר כואבת.

פרח23

New member
מנוגון

את המנוגון אפשר להזריק בבטן או בטוסיק. לי כואב יותר בבטן (וגם משאיר סימנים ליותר זמן). אז הנה כמה עצות להזרקה בטוסיק: 1. מחלקים את הישבן לארבעה רבעים דמיוניים (אפשר ממש לחלק בעזרת הצמר גפן עם האלכוהול). בוחרים נקודה במרכז הרבע החיצוני העליון של הישבן, ומנקים עם הצמר גפן. 2. מזריקים עם המחט המתאימה (נדמה לי שאפשר עם מחט ירוקה או עם כחולה, אבל תבדקי שוב ליר ביטחון). 3. אחרי ההזרקה חשוב לעסות את המקום כמה דקות כדי שלא ישארו ג'ולות. חוץ מזה, כדאי לבחור בכל יום נקודה קצת שונה, ןלהחליף צדדים של הישבן. דבר אחרון- אני ממליצה לך בחום ללכת היום לאחות עם מישהו (בן זוג או חברה) ושהיא תלמד אותו (או אותה להזריק). לנו זה לקח כמה פעמים של הדרכות כאלה, אבל בסוף החצי השני נהיה אלוף בהזרקות! בהצלחה!

אני הזרקתי

בבטן,זה זריקה שאמורה להיות תת עורית... הבנתי שאפשר גם ביד בקשר לטוסיק אין לי מושג

אני צריכה להזריק 5 אמפולות בבת אחת

ולכן, ככה אמרה לי האחות אני צריכה להזריק בישבן ולא בבטן. או לפחות עדיף. אתמול פשוט אחת האחיות אמנם הזריקה לי ברבע העליון של הישבן אך קצת יותר קרוב למותן, נראה לי קרוב מדי למותן ופחות בישבן. ולכן, חשבתי שזה לא ישפיע כמו שצריך. כי האחיות אמרו לי ש5 אמפולות זה צריך להיות הזרקה שרירית כלומר לישבן ולא תת עורית, לבטן. חוץ מזה שאני עדיין מזריקה יחד עם זה חצי דקפפטיל וזה בבטן אז לא רציתי יותר מדי זריקות וחומרים בבטן.

יובלבלת

New member
עד כמה שאני יודעת צריך להזריק

כמה שניתן בשעה קבועה, כשמותרת סטייה של גג שעתיים.

3קטנה

New member
הזרקה בישבן

ההנחיות הן - לחלק את הפלח לארבעה חלקים שווים, ולהתמקד בחלק הקיצוני העליון, ולחלק גם אותו לארבעה חלקים שווים. ההזרקה מתבצעת בחלק הקיצוני העליון של החלוקה השניה, וזה אכן "מרגיש" ונראה יותר מותן מאשר ישבן, אבל כך צריך.

noomitz

New member
שלום רוצהילדים

אני מזריקה 4 אמפולות של מנוגון לבטן,יחד עם 1/2 דקא, ואין עם זה בכלל בעיה. כל אחד בצד אחר בבטן. (יצא לי כבר להזריק 3 סוגים שונים של תרופות ביחד...) הדבר היחיד הוא שעל כל 3 אמפולות צריך מדלל מה שאומר שאת צריכה שניים.(את בטח יודעת את זה.) הכי טוב לדעתי לא להיות תלויה באף אחד ולהזריק לעצמך לבד. הרבה הצלחה NOOMITZ

שישון

New member
הי רוצה ילדים ../images/Emo20.gif

גמאני מזריקה חמש אמפולות. לי באופן אישי כואב יותר בבטן אז האיש מזריק לי בטוסיק כשאפשר וכשהוא לא נמצא אני מזריקה לעצמי. אני מדללת את האמפולות עם 3 מים ומעסה אחר כך את המקום כי יש אדמומיות בכל מקרה בגלל החומר עצמו. הרופא שלי אומר שהשעה אינה ממש קריטית, אני מנסה לשמור על תווך של שעתיים לכל כיוון. בהצלחה

בנות המון תודה. אני מעדיפה להזריק

בישבן פשוט כדי לנסות להימנע מסימנים בבטן. זה קיץ ולא בא לי לא ללכת עם בגד ים וכו'. חוץ מזה שבישבן זה מאוד כואב לי אז אני מפחדת שבבטן יכאב לי גם מאוד וזה כבר יותר בעיה עבורי.

צום לבדיקות דם של הורמונים?

אני צריכה לעשות מחר בדיקת דם לבדיקת פרוגסטרון, E2, LH. צריך להיות בצום לפני הבדיקה?

3קטנה

New member
מנסיוני האישי

בישבן כאב לי יותר מאשר בבטן. אבל בישבן לא היו סימנים, ובבטן כן.

למעלה